Levde 75 dager uten alkohol - lanserer alkoholfri cocktailmeny Bartenderne på Nedre Løkka merker en klar trend.
Lagret 1700 vinflasker på 34 meters dyp Hurtigruten Norge lanserer verdens første musserende vin som er modnet i arktisk hav.
Brudd i 7 av 10 kontroller i utelivsbransjen: – Dette er alvorlig Tilsyn gjennomført hos restauranter, barer og hoteller.
Barscenene i London, New York og Los Angeles mener akevitten er perfekt til drinker Akevitten er den nye stjerna.
Prisvinneren er favoritt blant bartendere og publikum Plantation ble kåret til «beste globale produkt» under årets Bartender Choice Awards (BCA).
Oslo-baren kan vinne priser under Bartenders Choice Awards Othilia bar i Oslo er nominert i to kategorier.
Whiskeyindustrien er i utvikling: Flere kvinnelige destillatører Sjekk ut oppskriftene med nyheten Jack Apple.
Henter ny sjef fra Absolut Vodka Selskapet OSS Craft Distellery er rigget for internasjonal storsatsing og vekst.
Francesco har smakt over 1000 viner det siste året. Nå er han klar for VM for vinkelnere Italieneren skal representere Norge i Paris.
Vill gjenåpningsfest for utelivet Endelig klinger det i kassa på Norges barer og restauranter. Sjekk de elleville tallene for gjenåpningshelgen!
Historisk norsk whisky på vei Ikke bare var Det Norske Brenneri først ute med en norsk single malt i 2012 – nå fører de arven videre med norsk malt og norsk gjær.
Sider-safari i verdensklasse Hotellkjeden De Historiske, Siderklynga i Hardanger og The Fjords lanserer nå en opplevelsesreise med noe av det beste Norge kan tilby. Norges edleste dråper spiller hovedrollen.
Il Mimo satte rekord Aldri før har det kommet inn så mange ordrer til Vinmonopolet som fredag 8. mai 2020. Det har én eneste vin i hovedsak æren for.
Slik blir julebordet vellykket Julebordsesongen er i gang og tusenvis av urutinerte festdeltagere inntar nå landets restauranter og barer. «Gode råd er med andre ord dyre», men her er noen gratis tips til hvordan julebordet kan bli vellykket.
Tre hete nyheter hos Dr. Jekyll's I anledning den femtende whiskyfestivalen i Oslo og nyåpning av Dr Jekyll´s, lanserer sistnevnte tre unike Dr. Jekyll «Mr. Hyde» Expression of Whisky-flasker.
Riesling på krabbegir I helgen var det duket for et av årets store bransje-høydepunkter, «Crab a Riesling». Noen vant, men alle koste seg.
Mixet seg til Cuba Maxime Verrier (30) fra baren *ISM gikk helt til topps i konkurransen om å lage Norges beste cocktail med Havana Club. Premien er en billett til den globale i finalen på Cuba.
Vil bli "your partner in wine" Podium Wines og Hans A. Flaaten slår seg sammen for å kombinere stolte tradisjoner med nye og spennende visjoner. Det nye slagordet er det i alle fall ikke noe å utsette på.
Storeslem for Arcus Arcus dominerte stort under «spritbransjens olympiske leker». Ingen annen produsent var i nærheten av den norske medaljefangsten.
Han "ska færra te Mexico" Julian Brady fra Vaskeriet i Bergen er kåret til Norges beste bartender under konkurransen World Class Nordics Final. Nå venter det VM-billett til Mexico.
Denne er en av verdens beste Den bergenske ginen Bareksten erobrer verden og tok dobbelt gull i San Francisco World Spirits Competition.
Luxardo til Interbrands Importøren Interbrands har sikret seg en av Italias eldste destillerier i porteføljen.
Setter whisky på kartet Whisky-produsenten Talisker vil inspirere til naturopplevelser og lanserer turguide med noen av Nordens ledende eventyrere.
Take off for Harahorn Prisvinnende Harahorn Small batch gin, flyr bokstavelig talt høyt. Nå kan nemlig SAS-passasjerer nyte den norskproduserte gin-en.
Bitter sweet symphony Dette er historien om hvordan en drink hjalp Storbritannia i å kolonisere India, og hvorfor den er en spennende studie når det gjelder hvordan smakssansen vår fungerer. Vi selvsagt om gode, gamle GT.
50 kubikk malt og humle Det er ingen grunn til at baren skal være stasjonær. Spesielt ikke om den er i tidløst, italiensk design.
Nå blir det whisk(e)y-krig Det globale salget av irsk whiskey har økt med over 300 %. Det har fått en av de største aktørene til å entre banen.
Skål for den nye Ringnes-sjefen Anders Røed blir ny administrerende direktør for Ringnes fra 1. mars.
Den store Riesling-testen Tysk Vin Norge og Ken Engebretsen arrangerte en storstilt blindtest av samtlige tyske Riesling Trocken under 175 kroner, tilgjengelig på Vinmonopolet. Her er resultatene
Her blir det bydelsbar På torsdag åpner Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og folkene som bor der.
Lorry får sin egen akevitt Lorrys kjente og ukjente venner og stamgjester stilte opp i de tradisjonsrike lokalene da kulturinstitusjonen fikk sin egen akevitt.
Ny gin med smak av Afrika Elephant Gin er en ny gin-variant som ikke bare smaker godt. Den har også noble hensikter.
Gulating til Arendal Gulating Gruppen kommer "hjem" og har inngått avtale med Arendals Bryggeri om produksjon av sine egne ølmerker.
"Jack" er mest verdifull En årlig rapport med verdens 100 beste internasjonale varemerker rangerer Jack Daniel’s som verdens mest verdifulle spritvaremerke.
«Ny» bar og gastropub på Grims Grenka Designhotellet i Oslo pusser opp både lobbybaren og drinkekartet.