Pandox overtar Stordalen-hotell

Pandox overtar Stordalen-hotell

Fra 1. januar 2016 tar Pandox over driften av Quality Hotel & Resort Fagernes. Skilles som venner ifølge Choice-sjef.

Pandox Operations tar over driften av konferanse-, rekreasjon- og turisthotellet Quality Hotel & Resort Fagernes. Pandox har eid hotellet siden 2010 og overtakelsen skjer 1. januar 2016

– Da Nordic Choice Hotels informerte oss at de ikke ønsket å forlenge leieavtalen, bestemte Pandox seg for å ta rollen som operatør i eiendommen, sier Leif Kristen Olsen, Vice President, Area Manager Norge & Sverige.

– Dette for å sikre hotelleiendommens fremtidige verdi og utvikling, fortsetter han. 

Minimerer risiko

Quality Hotel & Resort Fagernes har 138 rom, ligger idyllisk til ved Strondafjorden og har en velutviklet konferanse- og restaurantvirksomhet.

Konsernsjef Anders Nissen sier Pandox har både kapasitet og kunnskap til å ta hotellet videre.

– Pandox fortsetter å følge sin strategi for når vi tar over og driver hotell i egen regi. Når det mangler en passende samarbeidspartner, så har vi kapasitet og kunnskap til å drive hotellvirksomheten selv. Det skaper forretningsmuligheter og minimerer risikoen for Pandox, konstaterer Anders Nissen i en pressemelding.

– Skilles som venner

Ifølge Nordic Choice administrerende direktør Torgeir Silseth er det ikke snakk om et vondt brudd på Fagernes.

– Vi kom ikke til enighet om kommersielle vilkår og vi skilles som venner. Jeg ønsker de lykke til, skriver Silseth i en e-post til Hotellmagasinet.

Er Pandox en vanskelig eiendomseier å samarbeide med?

– Pandox er en utmerket samarbeidspartner, avslutter Silseth.

 

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen