PRISET PÅ NORESDAGEN: Årets matleverandør Wullf & co har utmerket seg med et veldig godt år.

Her er årets beste

Noresdagen ble den reneste Oscar for horeca-leverandørene. Les om vinnerne og se bildene.

Publisert Sist oppdatert

– Nores har så mange flotte medlemmer og flinke leverandører, så vi setter stor pris på å få dele ut disse prisene. 

Noresdagen

8. – 9. april ble Noresdagen arrangert på Telenor Arena utenfor Oslo, med bred deltagelse fra både medlemmer og leverandører i horeca-bransjen. Noresdagen er et årlig arrangement som settes stor pris på av Nores medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere.

I år deltok et rekordstort antall bransjekolleger på Noresdagen, som kombinerer spennende foredragsholdere, inspirasjon fra leverandører, god mat, bransjeprat og festmiddag med prisutdeling og underholdning. I år var det husbandet Stråmenn og Madcon som hadde æren av å stå på scenen, med Truls Svendsen som konferansier gjennom hele dagen og kvelden. Et av høydepunktene under festmiddagen er utdelingen av medlems- og leverandørprisene.

Dette sier Marianne Lund, som nylig har tatt over rollen som administrerende direktør i Nores.

Under kan du lese om vinnerne på årets Noresdagen, samt sjekke hvem som var nominerte og ikke minst lese hva både jury og vinn ere kommenterte.  og dermed sjef for Nresdagen, var svært godt fornøyd med arrangementet.

 Vi er stolte og takknemlige over å skape denne arenaen, der vi alle kan treffes, utveksle erfaringer og videreutvikle samarbeidene. Jeg har gledet meg veldig til å ta fatt på rollen som leder for Nores, og ser nå frem til å bli enda bedre kjent med både medlemmer og leverandører i månedene fremover», sier hun 

Årets matleverandør 2023 – Wulff & co

Salgssjef Anders Vist sier følgende om prisen: «Vi er utrolig takknemlige for at medlemmene i Nores har valgt Wulff & Co som årets matleverandør. Dette er en stor tillitserklæring fra våre kunder, og beviser at den kunnskapen våre ansatte innehar, og den servicen de yter, blir satt pris på. Kravene som stilles av Nores for å bli nominert, gjenspeiles i de verdiene vi daglig strekker oss for å nå. Dette motiverer oss til å fortsette og jobbe for å nå målet vårt: å levere produkter av høy kvalitet med best mulig service. Tusen takk til alle som har stemt på oss, hilsen alle oss i Wulff & Co-familien!»

Det er medlemmene som stemmer frem årets leverandører i de ulike kategoriene, og om årets matleverandør sier de følgende: 

Årets matleverandør Wullf & co har utmerket seg med et veldig godt år. De har beholdt de gode relasjonene til medlemmene, og samtidig evnet å vinne hjertene til mange nye. Tilliten de har opparbeidet seg har bidratt til at de, på imponerende vis, har tatt markedsandeler i en kategori med stort volum.

Medlemmene sier følgende om vinneren:

Wulff & co leverer super service og har et fortreffelig vareutvalg med fantastisk kvalitet. De har et godt utvalg, og leverer god kvalitet på råvarene og til fornuftige priser. Årets vinner leverer rett og slett det lille ekstra og er rå på kunnskapsdeling! Årets vinner leverer rock n roll!

Årets drikkeleverandør 2023 – Det Norske Bryggeri

Det Norske Brenneri, v/ On Trade Manager Georg Kjustad sier følgende om prisen: «Vi er stolt leverandør til Nores og derfor er det utrolig stort for oss å bli kåret til Årets Drikkeleverandør! Tusen takk til alle medlemmene som har stemt på Det Norske Brenneri. Vi jobber hver dag for å skape gode relasjoner og opplevelser for medlemmene. At en aktør på vår størrelse mottar denne prisen, er motiverende og gir oss et ønske og pågangsmot til å bli enda bedre. Vi går nå inn i en sommersesong med masse motivasjon, energi og pågangsmot. Vi lover å fortsette å levere håndverk i hver dråpe i sesongen som kommer!»

De skiller seg ut med et godt utvalg av produkter og meget god kunnskap. De er gode formidlere og deres kunnskapsrike tilnærming gjør dem til en verdifull ressurs innenfor sitt felt. De bidrar på en positiv måte til å styrke felleskapet de er en del av, og fortjener anerkjennelse for sitt engasjement og innsats.

Det Norske Brenneri har i løpet av de siste årene gjennomført noen endringer og tilpasset seg horecabransjen på en profesjonell måte. Med en god vekst, flere folk på laget og høy kunnskap, har Nores stor tro på denne leverandøren, og vi gratulerer med seieren.

De nominerte var:

Coca Cola European Partners

Fondberg

Det Norske Brenneri

Årets non-food leverandør 2023 – Culina

Pål Byhring-Enger, Kjedesalgssjef i Culina, sier følgende om utmerkelsen: «Culina er veldig stolte av å motta denne prisen for andre året på rad. Medlemmene i Nores representerer mange ulike segmenter innen serveringsbransjen, og våre selgere jobber daglig for å finne gode løsninger for alle medlemmer. Sammen med Nores har vi satt noen felles mål med blant annet å oppnå forbedring innen håndtering av matsvinn. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeid med Nores og medlemmene.»

Culina ble stemt frem som Årets non-food leverandør for andre år på rad. Culina har en meget sterk posisjon i markedet og deres suksess er ikke tilfeldig. Med et konstant fokus på å tilby effektiv levering, enestående service og produkter av ypperste kvalitet, har de vunnet medlemmenes tillit.

Medlemmene sier følgende:

Èn av Culinas fremste egenskaper er evnen til å alltid være behjelpelige. De oppfyller medlemmenes behov på en profesjonell og imøtekommende måte.Culina er et bevis på at suksess ikke går til hodet og at det er mulig å være best…igjen!

Vi gratulerer Culina med seieren for andre år på rad!

De nominerte var:

Ecolab

Nor Tekstil

Culina

Årets medlem – Studentsamskipnaden i Ås

Dette sier administrerende direktør i SiÅs, Pål Magnus Løken, om utnevnelsen: «Vi er veldig stolte av å motta prisen som Årets medlem, dette var veldig stas! For SiÅs del er Nores-medlemsskapet viktig på mange måter; alt fra gode innkjøpsavtaler som er helt avgjørende, til tilgang til gode systemer og samarbeidspartnere. Ikke minst umiddelbar tilgang til ansatte i Nores som bistår med bredt spekter av kompetanse og nettverk. I tillegg er Nores er virkelig på tilbudssiden med kurs og utvikling. Dette er et samarbeid vi er veldig glade for. Tusen takk for utmerkelsen!»

Årets medlem kåres av en intern jury som sier følgende om årets medlem:

Årets medlem er et utrolig dedikert medlem og en fantastisk Noresambassadør. De er meget dyktige i bruken av både avtaler og digitale verktøy. Medlemmet er engasjert, aktiv og en veldig god samarbeidspartner. Det er en glede å gratulere Studentsamskipnaden i Ås som vinner av Årets medlem.

De nominerte var:

Studentsamskipnaden i Ås

Enhjørningen Restaurant

Losby Gods

Årets stand – Hansa Borg Solera og Lerøy – kreativitet og samarbeid

Markedssjef i Lerøy, Elin Johnsen, sier følgende om prisen: «Det er med stor glede og takknemlighet vi mottar prisen for beste stand sammen med Hansa Borg/Solera. Hver enkelt har bidratt med dedikasjon for å skape en god opplevelse for besøkende. Vi vil takke alle interesserte og engasjerte Nores-medlemmer som besøkte standen vår og bidro til god stemning. En stor takk også til arrangørteamet av Nores dagen som bidro til en positiv opplevelse for alle.»

Årets stand stemmes frem av besøkende under messen. Som et ledd i Nores satsning på bærekraft, var i år ett av kriteriene for å kunne vinne årets stand, at leverandøren hadde gjennomført Matvetts kurs i bærekraftig messe. Hele 43% av alle utstillere hadde gjennomført kurset i forkant av messen, noe Nores er veldig godt fornøyd med. Vinneren av årets stand ble to leverandører som på kreativt vis hadde samarbeidet om en felles stand med fokus på mat og drikke i kombinasjon. Vinneren ble Hansa Borg Solera og Lerøy.

«Vi i Hansa Borg og Solera er meget godt fornøyd med å vinne årets stand på Nores messen 2024! Ønsker å rette en stor takk til Lerøy for et fantastisk samarbeid, både i planleggingen før og under gjennomføringen av messen. Det betyr ekstra mye at det var Nores sine medlemmer som stemte oss frem i kategorien, samtidig bekrefter det at godt engasjement, gode produkter og fantastisk teamarbeid gir resultater. Takk til alle som stemte på oss, vi gleder oss allerede til neste år.» sier Marius Ressem, KAM i Hansa Borg & Solera Norge.

De nominerte var:

Engrosfrukt

Hansa Borg/Solera Beverage Group og Lerøy

Wulff & co

Powered by Labrador CMS