Sjekk inn: – Drømmejobben min er å være vaktmester på Hotell Jæren Publisert onsdag 24. april 2024 - 11:29 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annonse Get instant access to all content Hotellmagasinet - Digitalt abonnement, Kampanje 1kr Bestill Hotell Magasinet Digitalt årsabonnement 1990kr Bestill ✕ hotell vaktmester kundeservice hotellindustri hotell jæren vedlikehold Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Gladkokkens cocktail-favoritter Vi skrev nylig om at Gladkokken har åpnet restaurant i den gamle Østbanehallen i Oslo, hvor han tilbyr folkelig og ujålete mat. Med sommeren i anmarsj tok vi turen tilbake, og ba ham vise oss hva som blir årets sommerdrinker.
Pluss Lojalitetsselskap markerer oppkjøp med navnebytte Det norske SaaS-selskapet Loyall kjøper det norske teknologiselskapet Skylabs, som tilbyr komplementære tjenester til horeca-bransjen. Samtidig bytter de navn til Loyco.
Pluss SJEKK INN: Servicesjefen på Solli Da Strawberry-gruppen skulle åpne Sommerro i Oslo Lysverkers gamle lokaler, var det ingen tvil om hvem som skulle bli ansiktet utad. Dominic ble hentet inn fra The Thief.
Pluss – Vi serverer ikke lokal mat bare fordi den er lokal På Fjordtind Hotels er god mat og drikke i fokus. Vi har snakket med driftsdirektøren og mat- og drikkedirektøren om hvordan de gir gjestene matopplevelser med lokal mat.
Pluss Her er den nye sjefen på Beitostølen Stian Opsalhagen (32) er ansatt som hotelldirektør på Riddergaarden på Beitostølen.
Pluss Smart løsning ga enorme besparelser Moss Hotel trengte å friske opp branndørene, som var preget av slitasje og tidens tann. Et enkelt grep sikret en besparelse i millionklassen.
Pluss Store hotellplaner - søker investorer Blender Projects vil gjøre området til en magnet for turister.
Pluss – Det mest spennende prosjektet jeg har jobbet med noen gang Tony Eide gleder seg som en unge til å bygge hotell i en fredet gammel bygning på Ås Campus. Han må bare bli ferdig med senkingen av Blücher først.
Pluss Fra viralt fenomen til fysisk restaurant Han har ingen kokkeutdannelse, men skapte seg et navn ved å kokkelere på internett og TV-skjermen. Nå har han tatt steget over i den fysiske restaurantverdenen.
Pluss – Det er kanskje derfor jeg er vaktmester og ikke hotellsjef! – Det er summen av det de ansatte gjør som fører til at gjestene trives. Jeg mener dette samarbeidet er avgjørende for den suksessen hotellet vårt opplever, sier vaktmester Martin Våland.
Pluss Dette er noen av Norges mest hjemsøkte hoteller På Hotel Union Øye kan man oppleve gjenstander som flytter på seg, vann som renner av seg selv i kranene, gråt og fottrinn uten at det er noen i nærheten.
Stiansen fikk gaffelen i knivskarp konkurranse Bent Stiansen mottar æresprisen og utmerkelsen for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Pluss – Dumt at man ikke setter mer fokus på det her til lands Det må en islending til for å fortelle oss nordmenn at vi må være flinkere til å hylle akevitten vår.
Pluss Lekent hotellkonsept i Oslo – Dette har vært et fantastisk prosjekt, der ordet «gøy» har vært i fokus.
Her er årets beste Noresdagen ble den reneste Oscar for horeca-leverandørene. Les om vinnerne og se bildene.
Pluss Dette er Synnes planer for hotellet – Jeg vil bidra til at Meløy blir et enda mer attraktivt reisemål. Samtidig skal hotellet være et samlingssted for dem som bor i kommunen, sier daglig leder ved Ørnes Hotell, Synne Ulsnæs.
Pluss – Dette blir årets vintrender ...og denne vinen velger den ferske presidenten i Norsk Vinkelnerforening dersom han kun får velge én.
Vil bli Ødegaard og Haalands «home away from home» Ønsker å bli landslagsspillernes «home away from home».
Pluss – Vi sammenliknes nå med de beste hotellene i verden Prestisjefylte nominasjoner til hotelltrio på Nordvestlandet.
Pluss Første «billig-Marriott» i Europa Amerikanerne har planer om flere etableringer - se listen her.
Pluss Store sprik i hotell-tallene for 1. kvartal – Seks av de største byene legger seg blant de syv siste plassene på listen. Se de ferske tallene fra Wiederstrøm og Benchmarking Alliance!