The Well har Nordens største spa på 10.500 kvadratmeter, 25 behandlingsrom, flere saunaer og dampbad, og vil legge til rette for at fotball-landsalget kan bo på hotellet når de er i Norge.

The Well vil lokke Ødegaard og Haaland på spa-besøk

Ønsker å bli landslagsspillernes «home away from home».

Publisert Sist oppdatert

Norges Fotballforbund (NFF) ønsker seg et nytt nasjonalt treningsanlegg der landslagene kan ha base med gode fasiliteter i fremtiden. Anlegget skal inneholde minst fem fotballbaner og et bygg til forbundets administrasjon med 200 arbeidsplasser. 

Nordre Follo kommune med ordfører Cecilie Dahl-Jørgensen Pind i spissen, lot seg ikke be to ganger, smatt på seg den nye stripete landslagsdrakten og tilbød seg umiddelbart å legge til rette for at både Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard og Andrine Hegerberg og de andre landslagsstjerne bør få trene i vår kommune i fremtiden. 

Skal de trene her i Nordre Follo, bør de selvsagt også bo i Nordre Follo, tenker The Well.

– The Well spa og hotell har alle fasiliteter som Norges Fotballforbund trenger. 104 hotellrom, glimrende konferanselokaler og Nordens største spa med alt utøverne trenger for restitusjon og velvære, forteller Kim Nyheim Ragnarsson, daglig leder på The Well. 

The Well ligger jo som kjent bare et par innkast unna fotballbanene på Sofiemyr, som er et av områdene kommunen har lansert som mulig landslagsbase.

– Denne satsingen vil føre til positive ringvirkninger for nærmiljøet og er noe vi ønsker å støtte oppunder og være med på. Vi setter derfor stor pris på den offensive holdningen til ordfører Cecilie Pind og samarbeidspartiene Høyre, Fremskrittspartiet, Senterpartiet og Pensjonistpartiet, sier Ragnarsson.

Powered by Labrador CMS