Nå kan dette bli ditt

Nå kan dette bli ditt

12.-14. august blir tidenes hotellmarkedshelg i Trondheim. Da legges nemlig inventar fra Britannia hotell ut for salg.

1. juli stengte Britannia hotell i Trondheim. I forbindelse med den kommende totalrehabiliteringen av det 110 år gamle hotellet skal inventar fra hotellrom, konferanserom, selskaps- og bankettlokaler, restauranter og andre fellesarealer på hotellet selges.

Titusenvis av artikler skal bort, og det til en relativt billig penge. Så har du alltid drømt om å innrede et rom eller hotellrom som på det legendariske trønder-hotellet, så har du sjansen nå.

«Auksjonarious» er idrettsklubben Charlottenlund sportsklubb som sitter igjen med alle inntekter etter salget. På cskshop.no vil det være mulig å kjøpe alt fra komplette hotellrom, det blir lagt ut et visst antall med minibarer og safer, i tillegg til alt fra vaser, bestikk, glass- og stentøy, dyner og puter, lamper, skap, hyller, bord og stoler.

Millionverdi

Interessen var formidabel allerede før noe ble lagt ut til salgs på nett.

– En ville kjøpe 17 rom, en annen bestilte en sjokoladefontene og åtte sofaer. Det er verdier for flere millioner kroner, så det blir spennende å se om vi klarer å ta oss riktig betalt, sier prosjektleder Jan Engen i idrettslaget, til NRK Trøndelag.

Klikk HER for å se bilder av noen av de utallige gjenstandene som skal selges.

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen