Comeback for Vestlia Resort

Comeback for Vestlia Resort

I helgen re-åpnet tradisjonsrike Vestlia Resort på Geilo. Åtte bowlingbaner, 88 nye boenheter og et nytt 800 kvadratmeter stort eventyrbad er blant nyhetene.

Etter oppgraderingen har Vestlia Resort på Geilo nå totalt 184 boenheter. Halvparten av de nye enhetene er suiter og leiligheter, resten er dobbeltrom med connecting til suitene/leilighetene. Storsatsningen har straks inntatt sin fulle form, og administrerende direktør Roger Espeli er svært fornøyd.

– Eventyrbadet vårt på hele 800 kvadratmeter åpnes nå med blant annet en 82 meter lang sklie og tidtaker. Her blir det svømme- og aktivitetsbasseng, barnebasseng og boblebad. Badets navn er i relasjon til store dekorasjoner av Theodor Kittelsen malt på veggene. Her blir det mye moro for hele familien, sier en stolt direktør.

Mye nytt

I tillegg til ny badeavdeling og fordobling av antall rom har resorten også fått ny resepsjon, et utvidet restaurantområde med eget mattorg, skistall med utgang til bakken, åtte bowlingbaner og innendørs parkering. Men det stopper ikke der.

– Også kjøkken, oppvask, ventilasjonsanlegg med mer, gjennomgår en betydelig modernisering og enda flere spennende nyheter kommer på løpende bånd i løpet av 2015, forteller Espeli stolt.

Og sånn må det nesten være, ifølge direktøren.

– Vestlia Resort er Dronningen av Geilo, mener nå jeg. Vi kommer til å ha full fokus på hygge, trivsel og velvære, men jeg vil si at med 88 nye rom, nytt badeanlegg og bowling har vi dratt dette eventyret til nye høyder. Dronningen av Geilo har blitt en opplevelsesresort uten sidestykke, ler han.

Overtok fra Choice

Vestlia Sportell åpnet i 1969. Dagens eiere, Tone og Pål Georg Gundersen, overtok fra Choice-kjeden i 2000. I 2006 ble spa-fløyen bygget med flotte rom og suiter, i tillegg til nytt spa og treningssenter. I 2012 og 2013 ble Vestlia Resort kåret til Norges Beste Ski Resort, en tittel de trolig sikter på også i 2015.

 

 

 

Til toppen