Gjør merkingen enklere

Gjør merkingen enklere

Buysec leverer en løsning for matvare- og allergimerking til ferskvaredisker og buffeer spesialtilpasset til Horeca-bransjen.

Firmaet benytter svarte og lett leselige plastkort, som skrives ut maskinelt med godt synlig bilde og tekst. Dette gjør at gjesten eller kunden får god informasjon om produktet og allergisymboler på kortet.

– Plastkortene hever det visuelle inntrykket, og gir kunden oversiktlig og enkel informasjon å forholde seg til. Allergimerkingen er i henhold til Mattilsynets retningslinjer for merking av matvarer. Alle allergenene er forhåndsdefinert med symboler og tekst, og du kan også enkelt legge til pris, hvis det er ønskelig, sier salgskonsulent Christer N. Jensen i Buysec.

Plastkortene tåler vask og egner seg for arkivering for senere bruk. Han forteller at løsningen er tidsbesparende, da du som driver enkelt og raskt kan designe, bestille og endre plastkort på Buysecs nettportal Allergimerking.no.

Firmaet som holder til i Mjøndalen, har syv ansatte og hadde i 2014 en omsetning på vel 14,2 mill. kroner. Firmaet lever også en rekke andre produkter, blant annet printede ID-kort, smartkort, kortholdere og fargebånd til næringslivet.

 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen