SJEF: Daglig leder i NKL, Espen Wasenius
SJEF: Daglig leder i NKL, Espen Wasenius (Foto: Morten Holt)

Fra NKL til NKL

Norges Kokkemesteres Landsforening møter morgendagen med nytt navn og profil. Det nye navnet er Norske Kokkers Landsforening.

 

Norges Kokkemesteres Landsforening er en nasjonal organisasjon som har til formål å fremme kokkefaget. På et styremøte i forrige uke ble det vedtatt å endre navn til Norske Kokkers Landsforening.

Endringen er viktig for å vise at Norske Kokkers Landsforening er en fremoverlent organisasjon som satser på rekruttering til bransjen og faglærte kokker over hele landet. Med navnendringen ønsker foreningen å presisere at alle faglærte kokker er velkommen til å bli medlemmer i Norske Kokkers Landsforening.

Selv om det ikke er noe voldsom endring i navnet, heter det følgende i pressmeldingen: Vedtak om navneskiftet er et resultat av en lang og grundig prosess i hele organisasjonen.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen