Radisson Red til Glasgow

Carlson Rezidor lanserer nå sitt første Radisson Red-hotell i Europa, Radisson Red Hotel Glasgow.

Radisson Red Hotel Glasgow åpner i 2017, får 176 rom og skal ligge ved Skottlands største konferansesenter. Carlson Rezidor driver allerede et Radisson Blu- og et Park Inn by Radisson-hotell i Glasgow, og styrker med dette sin eksisterende portefølje i byen.

– Vi er stolte av å lansere Radisson Red i Europa. Glasgow er et av de sterkeste markedene i Storbritannia og Radisson Red vil tilføre et spennende og nytt konsept til byen, sier Wolfgang M. Neumann, President og CEO i Rezidor.

Skal øke raskt

Konseptet bak Radisson Red er trendy hoteller som passer ifølge Rezidor «den moderne, designbevisste gjesten». Fra før har hotellkjeden lansert Radisson Red i Shenyang Hunan i Kina og i Cape Town i Sør-Afrika, men tar sikte på å lansere mer enn 60 hoteller over hele verden innen 2020.

Radisson Red Hotel Glasgow ligger i byens West End, kun 300 meter fra Scottish Exhibition and Conference Centre (SECC) som inkluderer Clyde Auditorium for 3 000 gjester og Hydro konsertarena med 12 500 plasser. Også International Financial Services District, Glasgow Science Centre og Glasgow Media Centre ligger i umiddelbar nærhet til hotellet. Bysentrum og den internasjonale flyplassen er henholdsvis bare 2 og 10 kilometer unna.

Foruten 176 gjesterom vil Radisson Red ha en elegant «Redeli»-restaurant, en «Ouibar», et galleri, over 100 kvadratmeter med møtefasiliteter, et treningsstudio og 78 parkeringsplasser.

 

 

Ringrev til Miele

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Miele står for tiden øverst på nordmenns ønskeliste, og det selges flere Miele-produkter i Norge enn i nærmest alle andre land. Les hele saken

Til toppen