TAR FORM: Å bygge en restaurant, er ikke ferdig på en-to-tre, men følelsen av skog, preger designet.

Nam-nam etter hamam

En måned før åpning, begynner restauranten i gigant-spaet på Sofiemyr å ta form.

Den 4. desember klokken 12.00 åpner Stein Erik «Rimi»-Hagens gigantspa «The Well» på Sofiemyr.

Opplevelsesbadet, som er på svimlende 10.500 kvadratmeter med en uendelig rekke med bade- og behandlingsopplevelser, blir det største i sitt slag i Nord-Europa.

Stor restaurant

Badegjestene må selvfølgelig også spise, og nå begynner restauranten, som får plass til 250 gjester, å ta form. Menyen er allerede prøvesmakt, og godkjent.

Det blir servering med alle rettigheter i restauranten. Menyen i restauranten skal skifte etter årstidene.

UTEPLASS: Her blir det uteservering også. På området skal det plantes grønt og frodig.

– Vi kommer til å ha noen signaturretter, men menyen skal skiftes seks ganger i året. Uten å røpe for mye, blir det en a la carte-meny, samt pizza og kvalitetssmørbrød, sier salgs- og markedssjef Mona Elisabeth Gladhus og daglig leder Mikael Eliassen i «The Well».

Maten blir viktig

Ledelsen i opplevelsesbadet forteller at kvaliteten er svært viktig for totalopplevelsen for de inntil 900 badegjestene som kan gjeste badet samtidig.

– Vi skal ha gode råvarer og vi har flinke folk som skal lage rettene. Det er viktig for oss at maten blir bra. Den er en del av totalopplevelsen.

Arbeidsbenker og kjøkkenrom er på plass, samt kjølelagere og utstyr kokkene skal bruke. Selve interiøret er passende nok, siden gigantspaet er lagt inne i et skoghold i den lille Akershus-kommunen.

– Tanken er vel at man skal føle seg som å sitte i en skog når man spiser. Det bærer interiøret preg av, sier de to.

 

 

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen