VINNER: Thomas Faa fra Charles & De i Sandnes er årets sjømatkokk.

Han er årets sjømatkokk

Årets beste sjømatkokk 2015 er Thomas Faa fra Charles & De i Sandnes.

Konkurransen ble arrangert under Á la carte-messen i Bergen i går og det var altså Faa som trakk det lengste strået. Ikke bokstavelig talt, men han lagde det beste totalproduktet.

Kveite var årets hovedråvare, mens det også skulle lages deilige retter av taskekrabbe, kråkeboller og utvalgte grønnsaker.

Andreplassen gikk til Alexander Olsen fra Hanami i Oslo, mens tredjeplassen ble kapret av Steffen Romerheim fra Cornelius på Holmen utenfor Bergen

Ingen hotellkokk-suksess

Hotellmagasinet hadde et lite ekstra øye på et par av de andre kokkene i konkurransen, men hverken Caroline Øverland fra Clarion Hotel Bergen Airport eller Kim-Andre Samnøen fra Quality Hotel Edvard Grieg nådde helt opp. Det gjorde heller ikke Hans Erik Olsen fra Nord Øst Food & cocktails fra Trondheim.

 

 

 

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen