Gjør merkingen enklere

Buysec leverer en løsning for matvare- og allergimerking til ferskvaredisker og buffeer spesialtilpasset til Horeca-bransjen.

Firmaet benytter svarte og lett leselige plastkort, som skrives ut maskinelt med godt synlig bilde og tekst. Dette gjør at gjesten eller kunden får god informasjon om produktet og allergisymboler på kortet.

– Plastkortene hever det visuelle inntrykket, og gir kunden oversiktlig og enkel informasjon å forholde seg til. Allergimerkingen er i henhold til Mattilsynets retningslinjer for merking av matvarer. Alle allergenene er forhåndsdefinert med symboler og tekst, og du kan også enkelt legge til pris, hvis det er ønskelig, sier salgskonsulent Christer N. Jensen i Buysec.

Plastkortene tåler vask og egner seg for arkivering for senere bruk. Han forteller at løsningen er tidsbesparende, da du som driver enkelt og raskt kan designe, bestille og endre plastkort på Buysecs nettportal Allergimerking.no.

Firmaet som holder til i Mjøndalen, har syv ansatte og hadde i 2014 en omsetning på vel 14,2 mill. kroner. Firmaet lever også en rekke andre produkter, blant annet printede ID-kort, smartkort, kortholdere og fargebånd til næringslivet.

 

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen