DUELL: Her i restauranten på Dalen Hotel skal den kulinariske dysten avgjøres. Foto: Vidar Iversen/Wikipedia Commons.

Dalen henter stjernekokk

Dalen Hotel i Telemark har sikret seg talentfull, svensk stjernekokk som ny kjøkkensjef.

Dalen Hotel har ansatt det unge kokketalentet Alexander Thulin som ny kjøkkensjef. Thulin kommer rett fra stjernekjøkkenet Thörnströms kök i Gøteborg.

Han har ikke før ankommet Telemark, før han utfordrer sin gamle arbeidsgiver til knivskarp duell.

22. september blir det nemlig en storstilt kokkekamp mellom Thulin og hans tidligere kollega Billal Andersson fra Thörnströms kök. Sistnevnte er kjøkkensjef på Göteborg-restauranten med en stjerne i Michelin-guiden. Konkurransen blir dermed en duell i gastronomi hvor Telemark møter Göteborg. Juryen består av de besøkende i restauranten.

Dagen etter, 23. september, begraves stridsøksen og de to duellantene skal da heller samarbeide for å gi de spisende en skikkelig stjernekveld.

– Gjestene kan glede seg til et en kulinarisk opplevelse som skal simulere alle sansene, sier hotellsjef Malin Jernberg.

Får designe fremtidens møterom

Når Clarion Hotel The Hub åpner i mars 2019, får studenter og designinteresserte en unik mulighet til å utforme et av hotellets møterom med konsept, design og navn. Vinneren av «Creative Room Challenge» får ideen sin satt ut i live på det som skal bli landets største konferansehotell. Les hele saken

Til toppen