VELKOMMEN: Etter en årrekke i hotellbransjen som direktør på ulike hoteller, driver nå Konrad Sel Utstillingsplassen Messer AS. I oktober er det klart for over 160 utstillere innen horecabransjen i Vikingskipet.

Inviterer hotellbransjen til speed-date

Trenger du flere ansatte, bør du komme deg til Hamar i oktober.

Publisert Sist oppdatert

18.-20. oktober arrangerer nemlig hedmarkingen Konrad Sel fagmessen Østlandske Storhusholdning i Vikingskipet.

Hit kommer over 160 utstillere innen hotell, restaurant, kantine og kafe. Det er gratis parkering og inngang. 

– Her vil du også oppleve et stort utvalg av mat- og drikkeleverandører. Jeg kan garantere gode samtaler og at du knytter kontakter. Vikingskipet er en perfekt arena for denne type arrangement, så kom dere hit - hotellbransjefolk, sier Sel til Hotellmagasinet.

Les også: Bora reiste til Norge for å skape karriere

Konrad fra Ottestad ved Hamar kjenner godt til hotellbransjen. Gyldenløve Hotell på Kongsberg har vært drevet av familien i en årrekke, og han har selv flere år bak seg som direktør på ulike hoteller innen Radisson Hotel Goup og Scandic

I 2014 kjøpe han Utstillingsplassen Messer AS, som leverer messer til folket.

På messen arrangeres det egen jobbsøkerdag hvor NHO Reiseliv og Nav er til stede. Og to timer hver dag vil det arrangeres speed-date hvor arbeidssøkere og arbeidsgivere kan møtes og knytte kontakter – og mellom arbeidsgivere med rekrutteringsbehov og jobbsøkere.

– Det er fantastisk at Nav stiller opp på dette, de har også i tillegg stand på messen. Her kan alle NHO-medlemmer og utstillere legge inn sitt kompetansebehov. Jeg håper og tror dette vil gi resultater for flere, sier Konrad Sel. 

Les også: Etter år med underskudd tok direktøren grep

Det vil også arrangeres NM i maskinoppvask, Asko lærlingecup for kokker og servitørkonkurranser. Og mye mer...

Matvett AS skal blant annet vise hvordan en bør jobbe med matsvinn. 

– Arbeidstilsynet og Mattilsynet kommer også. Jeg husker hvor vondt jeg fikk i magen da Mattilsynet besøkte meg på hotellet. De vil være tilgjengelig på messen alle dager, sier Konrad Sel. 

Powered by Labrador CMS