OVERTAR: Ole Eirik Sel Tveito følger familietradisjonene, og overtar som hotellsjef ved Gyldenløve Hotell i Kongsberg.

Ole Eirik er tredje generasjon. Nå er han ny sjef ved Gyldenløve Hotell

Sønnen overtar hos det familiedrevne hotellet.

Ole Eirik Sel Tveito overtar rollen som hotellsjef ved Best Western Plus Gyldenløve Hotell i Kongsberg, heter det i en pressemelding fra BWH Hotel Group Scandinavia.

Siden 1967 har Best Western Plus Gyldenløve Hotell vært drevet av familien Sel Tveito, hvor Ole Eirik, som tredje generasjon, nå overtar rollen som hotellsjef.

SENTRALT: Hotellet ligget midt i byen, og er familiedrevet.

Ole Eirik begynte å jobbe på hotellet allerede som 12-åring, men har også jobbet et par år som resepsjonssjef på et hotell på Gardemoen.

LES OGSÅ: Fjellhotellet har tjent penger to år på rad

Ole Eirik har også en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI i Nydalen. Med sine erfaringer ser han positivt på sin nye rolle som hotellsjef og det å kunne føre familietradisjonen videre.

– Det føles spennende og bra at hotellet fortsatt skal være familiedrevet, noe jeg tror blir satt pris på av våre gjester. Vi har et godt etablert og velfungerende konsept for hotellet, så vi gjør ingen store endringer. Vi vil imidlertid satse ytterligere på middagene i restauranten, og nylig ga vi frokostområdet en ansiktsløftning, sier Ole Eirik Sel Tveito, i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Drevet for seg selv siden han var 12 år

IDYLL: det moderne hotellet i Kongsberg sentrum har 67 rom, og gode konferansefasiliteter.

Best Western Plus Gyldenløve Hotell ligger midt i Kongsberg sentrum, nær både historiske severdigheter og friluftsliv. Med sine 67 rom tilbyr hotellet moderne og avslappet overnatting samt gode konferansefasiliteter.

Med sin bakgrunn og erfaring er BWH Hotel Group overbevist om at Ole Eirik med suksess vil bidra til å utvikle og drive hotellet fremover.

Powered by Labrador CMS