ETTERTRAKTET: I dag åpner Scandic Go i Stockholm. Hotellkjeden har store vekstambisjoner på vegne det nye lavpriskonseptet.

Stor interesse for lavpriskonsept

Åpner første Scandic Go i Stockholm. 

Publisert

Scandic Go er hotellkjedens nye varemerke i det hurtigvoksende økonomisegmentet, og tilbyr smarte opphold i attraktive byområder til en god pris. I dag sjekker de første gjestene inn på Scandic Go i Upplandsgatan 4.

– Interessen har vært stor og det føles fantastisk å endelig kunne åpne vårt første Scandic Go. Varemerket er i takt med tiden og skal tiltrekke seg en ny generasjon hotellgjester fra alle verdens hjørner. Med Scandic Go tar vi et stort steg i arbeidet med å utvikle økonomisegmentet i Norden, og vi ser store ekspansjonsmuligheter i og utenfor våre nordiske markeder, sier konsernsjef i Scandic Hotels Group, Jens Mathiesen.

Smarte romløsninger

Allerede sommeren 2024 åpner neste Scandic Go - denne gangen på Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm. Flere åpninger er ventet, og målet på sikt er å bli markedsledende i økonomisegmentet i Norden og øke ekspansjonstakten utenfor Norden. 

Ifølge pressemeldingen tilbyr Scandic Go god pris, innbydende design, smidig selvbetjening, frokost og varme måltider døgnet rundt. 

Rommene på Scandic Go er designet med smarte løsninger og gode oppbevaringsmuligheter. 

Det nyåpnede hotellet i Upplandsgatan i Stockholm har i all hovedsak dobbeltrom, men gjestene på fremtidens Scandic Go vil få tilgang på køyesenger, sånn at for eksempel kompisgjengen kan tilbringe mer tid sammen og samtidig få penger til overs. Den som ønsker å slappe av på rommet, kan enkelt koble telefonen på tv-en og strømme innhold. 

Svanemerket hotell

For å gjøre det enkelt å pakke lett, kommer det til å være mulig å vaske klærne på hotellet. Gjestene på hotellet møtes av en loungebar, og den tradisjonelle frokostbuffeen har blitt erstattet av en kopp kaffe eller te sammen med et utvalg croissanter, smørbrød og juicer til en bra pris. Street food og smørbrød kan enkelt bestilles via mobiltelefonen.

– Scandic Go skal tilby smarte opphold for den som har som hovedfokus å oppleve byen. Vi må forstå og tilpasse oss en ny generasjon reisende, som ikke har hotellopplevelsen som det mest sentrale. Vi vil derfor ikke begrense noen med faste måltider eller legge andre tjenester inn i prisen for hotellrommet. Bo sentralt, spis når du vil, reis lett og administrer oppholdet ditt via telefonen, sier Chief Commercial Officer i Scandic Hotels Group, Thérèse Cedercreutz..

Hotellet er miljøsertifisert med Svanemerket, og gjennom å teste ut nye materialer og satse på bærekraftige overflater og innredning med så lavt CO2-utslipp som mulig, vil Scandic Go tilby en mer miljøvennlig hotellopplevelse. 

Resirkulerte materialer er prioritert i arbeidet med hotellet, som for eksempel har stoler laget av kaffegrut og bordplater av gjenvunnede tekstiler. I den grad det er mulig, kan det som finnes av gjenstander på hotellet plukkes fra hverandre for videre bruk eller gjenvinning.

Powered by Labrador CMS