NY PRIS: Tarje Hellebust har vært adm. direktør ved Oslo Plaza i 20 år. Han er stolt og glad over at hotellet mottar bærekraftpris.

Oslo-hotell vant prestisjepris

– En stor ære for hotellet, sier Tarje Hellebust. 

Publisert Sist oppdatert

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo:

Direktør: Tarje Hellebust

Antall rom: 678, i tillegg 30 konferanserom

Eier: Lars Wenaas

Annet: Åpnet i sommer Skandinavias høyest beliggende uteservering «The Top Terrace» på 230 kvadratmeter med 60 sitteplasser

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo er tildelt den prestisjetunge International Sustainable Award (for Leading Green Initiatives). Den anerkjente prisen gjenspeiler hotellets engasjement og kontinuerlige fokus på bærekraft og anerkjenner hotellet som en ansvarlig virksomhet som støtter våre mennesker, lokalsamfunnet og planeten, heter det i en pressemelding fra Radisson Hotel Group. 

LES OGSÅ:  – Stjernemerking av norske hoteller vil tvinge seg frem

Prisen tildeles hotellet grunnet deres fokus på forretningsetikk, bærekraft i forsyningskjeden, reduksjon av karbonavtrykket og ansettelsesprogrammer som bidrar til å bygge en bedre fremtid, alt i tråd med Radisson Hotel Group sitt program for ansvarlig virksomhet.

– Å motta International Sustainable Award er en stor ære for hotellet, selskapet og våre medarbeidere. Det er et bevis på vårt kontinuerlige engasjement for bærekraft. Vi er forpliktet til å fortsette den stolte, lange tradisjonen med å redusere vårt miljømessige fotavtrykk og fremme en bærekraftig og ansvarlig virksomhet, sier adm. direktør, Tarje Hellebust

LES OGSÅ: Knallstart for byens nykommer

Hotellet har en lang tradisjon når det gjelder bærekraft og samfunnsansvar, og var blant annet det første hotellet i Norge med miljøsertifisering (Swan Eco Label), tildelt av daværende miljøvernminister Børge Brende tilbake i 2002. Svanemerket har siden blitt erstattet av den nåværende Green Key-sertifiseringen. Radisson Blu Plaza Hotel tilbyr også 100 prosent karbonnøytrale møter og har nylig installert 120 EV-ladepunkter i hotellets garasje.

Hotellet har 678 nyrenoverte rom, og nylig åpnet de sportsbaren Chicago Pizza & Brew og  Skandinavias høyest beliggende uteservering «The Top Terrace» på 230 kvadratmeter med 60 sitteplasser 110 meter over bakken. 

Powered by Labrador CMS