HØYT OVER OSLO: 230 kvadratmeter og 60 sitteplasser 110 meter over bakken. Oslo-hotellet tilbyr noe helt unikt og spesielt.

Slik ser det ut på Skandinavias høyeste takterrasse

Barområde, utekjøkken og unik utsikt. 

Radisson Blu Plaza Hotel Oslo:

  • Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo har 678 nyrenoverte gjesterom og suiter. Hotellets event-lokaler strekker seg over mer enn 1800 m² og omfatter 30 konferansrom med plass til 1100 gjester.
  • Hotellet stod ferdig i 1990 og var Nordens første skyskraper da det åpnet.
  • Helt siden Kong Olav V stod for den offisielle åpningen i 1990, har hotellet vært en av hovedstadens fremste signaturbygninger.

I våres kunne Hotellmagasinet eksklusivt melde at Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo var i gang med byggingen av en takterrasse i 34. etasje, 110 meter over bakken. 

Nå har Skandinavias høyest beliggende uteservering «The Top Terrace» åpnet dørene. 230 kvadratmeter med 60 sitteplasser under åpen himmel skal gi gjestene en luftig opplevelse, med utsikt over hele hovedstaden.

Mosaikkfliser på gulvet

– Dette er Norges og Skandinavias høyeste takterrasse. Vi er i opplevelsesbransjen, og vår ambisjon er at dette skal bli et spektakulært tilbud både til våre hotellgjester, til Oslos befolkning og til byens turister, sier adm, direktør hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, Tarje Hellebust, i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Adm. direktør Tarje Hellebust

Gjestene kan glede seg over et helt nytt barområde, utekjøkken og serveringsareal, alt inngjerdet av sikringsgjerder i glass. På menyen står blant annet østers, Moules Frites og hylleblomst pannacotta.

Designet på uteserveringen harmonerer med hotellets velkjente glassfasade og området er dekket av mange grønne, eksotiske planter for å gi den rette sommerstemningen. Gulvene er dekorert med mosaikkfliser i lyse farger og lyst tregulv, som gir en elegant og leken tvist på interiøret. Pergolaen har både glassfelt og lameller slik at den kan åpnes og lukkes ved behov.

Et komplett tilbud

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo er et velkjent landemerke i byen. Hotellet strekker seg hele 37 etasjer over Oslo sentrum, med utsikt over Oslofjorden, Barcode, Bjørvika og kjente attraksjoner som Munch museet. 

MAGISK: Det er ikke noe å si på utsikten fra 110 meter over bakken. På menyen står blant annet østers, Moules Frites og hylleblomst pannacotta.

Den nye takterrassen, The Top Terrace, kompletterer de to andre serveringsstedene som allerede finnes i toppen av hotellet; restauranten i 33. etasje og den innvendige rooftop baren i 34. etasje. Begge er totalrenovert for flere titalls millioner kroner de siste årene, og er allerede populære tilbud for hovedstadens innbyggere og besøkende.

– Med den nye takterrassen kan vi nå gi våre gjester en helt unik opplevelse og et komplett tilbud som vi håper og tror skal trekke mange besøkende og gjøre dette til en spennende destinasjon, sier Hellebust.

Powered by Labrador CMS