Henter maten i «bakgården»

Royal Gardens nye restaurant satser på mat fra Trøndelag.

Publisert Sist oppdatert

Radisson Blu Royal Gardens nye restaurant, Søttitre, satser på trøndersk lokalmat med nordisk vri. 

– Det handler om lidenskap til mat, råvarene står i første rekke og skal gi en enkel, men raffinert smak. Vi serverer mat med historie, delikatesser fra Trøndelag, tilberedt med en internasjonal «touch», sier driftsdirektør Lasse Waagbø i en pressemelding

Kjøkkensjef Martin Sveen har blant annet gått i lære hos Eyvind Hellstrøm på Bagatelle i Oslo, og har i mange år jobbet på store kjøkken i utlandet. Blant råvarene han har funnet frem til, finner vi kamskjell fra Frøya, hjort fra Hitra, storfe fra Trøndelag, lam fra Oppdal og hvalkjøtt fra Smøla.

– Filosofien bak Søttitre er at vi ønsker å tilby gjester fra både inn- og utland et autentisk trøndersk måltid, tilberedt på en utradisjonell måte. Vi vil utfordre gjestene til å utvide smaksopplevelsen, og se på norsk og trøndersk mat som spennende og smakfullt. Vi tar dermed opp konkurransen med anerkjente restauranter i byen og har et klart mål om at Søttitre skal bli et flott tilskudd til matbyen Trondheim, sier Waagbø.

Driftsdirektør Kjetil Vassdal er stolt over restauranten og «nye» Radisson Blu Royal Garden Hotel. Hele hotellet er nylig pusset opp.

 – Våre gjester og lokalbefolkningen har lenge savnet en a la carte restaurant på hotellet med fokus på høy kvalitet og kortreist mat. Vi er nå derfor svært glad for at vi kan tilby «Smaken av Trøndelag» til alle våre gjester, sier Vassdal.

Powered by Labrador CMS