Tjenesten benytter seg av TINEs distribusjonsnettverk

Speed-dater seg frem til leverandøravtaler

Smak mer Norge vil skape søt musikk mellom leverandører og innkjøpere. 

Publisert Sist oppdatert

Portalen smakmernorge.no kobler lokalmatprodusenter og innkjøpere sammen, med en landsdekkende distribusjon. Nå inviterer Leverant og Smak mer Norge lokalmatprodusenter og innkjøpere til SpeedDate hos TINE på Kallbakken i Oslo.

Arrangementet går av stabelen 28. mai, og blir en mini-messe hvor produsenter og innkjøpere treffes. Det uttalte målet er å skaper møteplassen og engasjement rundt lokalmat og håndverket, og hjelpe deltakerne skape nye relasjoner, gjøre business med andre eller finne fremtidige samarbeidspartnere. Arrangementet er for små og store bedrifter, og alle deltakere får en gitt avsatt tid sammen, understrekes det på nettsiden.

Smak mer Norge skal gjøre det lettere for mat- og drikkeleverandører å selge direkte til for eksempel butikker og serveringssteder, inkludert hoteller. Blant annet har de et samarbeid med Thon Hotels som kjøper lokalmat gjennom portalen. 

Gjennom denne løsningen vil man gi produsenter og innkjøpere en plattform til å samarbeide og skape forbindelser, uten mellomledd. Plattformen skal gjøre det enkelt for mat- og drikkeprodusenter å gjøre sine produkter tilgjengelige, og innkjøperne skal enkelt kunne bestille fra en eller flere innkjøpere fra handelsportalen. 

Landsdekkende 

Tjenesten byr på landsdekkende levering. Smak mer Norges driftes av Leverant, som er en enhet i TINE. Bestillingene blir levert med TINEs biler, som i følge Leverant har Norges beste uavhengige distribusjonsrekkevidde med 30 000 stoppesteder. 

TINE har som mål å kun bruke fornybar energi og drivstoff innen 2030, både i produksjon og transport, og denne løsningen skal også være gunstig med tanke på bærekraft, ved at man optimaliserer bruken av ressurser og bidrar til å redusere klima- og miljøavtrykket. Ved at Leverant gir bedrifter tilgang til TINEs distribusjonsnettverk skal man bidra til å minske CO2-utslipp og fremme sirkulære løsninger. 

SpeedDate-arrangementet går altså av stabelen 28. mai, kl 09.00 hos TINE på Kalbakken i Oslo. 

 

Powered by Labrador CMS