• Hotell
  • Restaurant
  • Cafe
  • Bar
  • Nytt om navn
  • Stilling ledig

Meny

  • Hotell
  • Restaurant
  • Cafe
  • Bar
  • Nytt om navn
  • Stilling ledig

Nye rekorder for SMAK

SMAK 2017 og parallellmessen Mat & Emballasje nådde nye høyder. Tett på 29.500 besøkende fant veien til Lillestrøm.

Disse vant på SMAK 2017

Det ble konkurrert i en rekke kategorier under Smak 2017. Her ser du hvem som vant hva.

Steike, for en grill!

Sosial matlaging kan gjøres enkelt.

50 kubikk malt og humle

Det er ingen grunn til at baren skal være stasjonær. Spesielt ikke om den er i tidløst, italiensk design.

Vil ha meze på norske tallerkener

Et svensk selskap som har spesialisert seg på libanesisk mat, snuser nå på det norske markedet.

Slik blir SMAK 2017

Drøssevis av gjeve Norgesmesterskap, hundrevis av utstillere, alle tenkelige smaker og tusenvis av besøkende. Dette er SMAK 2017.

Hotelltrendene du bør sette deg inn i

PARIS: Rene rom og egg og bacon til frokost er ikke lenger nok. Skal du ha gjester i fremtiden, må du installere c-vitamindusj, jogge med kundene og kanskje påkalle en sjaman. Og glem for all del ikke selfie-vegg i lobbyen!

Den store burgerbølgen på SMAK 2017

Kjøttkake og salat i brød blir tema under SMAK 2017, med tidenes første Norgesmesterskap i Burger 2017 og et eget burgerseminar.

Redaktør:
Eskil Bjørshol

Annonsering:
Tore Nergaard
David van Dort

Besøksadresse:
Sofiemyrveien 6D
1412 Sofiemyr

Redaksjon:
[email protected]
(+47) 66 82 21 35

Postadresse:
Postboks 11
1411 Kolbotn

Salg:
Tore Nergaard
(+47) 916 14 050
David van Dort
(+47) 66 82 21 24

Annonsering

Personvernerklæring