NY I NORGE: Pølser, flintsteik eller piggvar - alt kan tilberedes på Ofyr-grillen. Importør til Norge er Creative Concepts, her ved Amarjot Kaur og Amarinder Paul Singh.

Steike, for en grill!

Sosial matlaging kan gjøres enkelt.

Ofyr heter grillen/ovnen/stekeplata som både er stilig og praktisk. Med denne kan kokken briefe og duftene fra maten friste på en uterestaurant, eller gjestene kan ganske enkelt lage mat selv.

Den koniske bålpannen har en bred, flat kant som også fungerer som en stekeplate. Varmen stråler ut fra senteret i en jevn varmegradient som gjør det mulig å tilberede mat på ulike temperaturer.

Her kan man både steke egg, koke grønnsaker i en kjele eller grille en blodig biff på grillristen over bålet i midten.

Fra skulptur til grill

- Ofyrs enkle og klassiske linjer fungerer i harmoni med alle miljøer, enten det er en tradisjonell hage eller en elegant restaurantterrasse. Og når det er tid for matservering utendørs, omskapes den elegante friluftskulpturen til et varmt, innbydende senter for matlaging og personlig kontakt, sier Amarinder Paul Singh i Creative Concepts som importerer produktet til Norge.

Ofyr er kanskje noe overraskende et nederlandsk produkt. Ifølge Singh går produktet som varmt hvetebrød på kontinentet.

- Sosial matlaging er in, og denne grillen gjør det enkelt. Vi vet om flere steder, hoteller inkludert, som tar i mot bestilling på råvarer, drikke og en Ofyr. Så kommer gjestene som ordner alt selv, med glede! sier Singh.

RUND OG GOD: Amarjot og Amarinder ved den enkelste modellen. Pris: 16.700 kroner, pluss moms.

Året rundt

Prisen på den enkleste varianten av Ofyr er 16.700 kroner pluss moms. Den «betjener» åtte til ti personer.

Singh sier at den er lett å holde ren, og at den praktisk talt ikke krever vedlikehold.

- Matrester og overskytende olje kan gå rett i ilden – alt du trenger å gjøre er å tørke av Ofyr med en fuktig klut, og den er da klar for neste sammenkomst.

OFYR kan bli stående utendørs og utildekket - under alle værforhold, ifølge produsenten.

Powered by Labrador CMS