SATSER: – Her er bassenget, med luken i veggen lengst bort, der du kan svømme ut i fri luft, og sette deg i et boblebad, kanskje med topplue og bobler i glasset en kald vinterdag. Dette blir en attraksjon, sier «bademester» Hege Rødningen.

Investerer en halv milliard i spaanlegg og restaurant

Frisk satsing på Beitostølen.

Publisert Sist oppdatert

I Beitostølen Restaurantdrift AS, som er fjellandsbyens nye selskap, blir Kai Sveum (60) daglig leder. Selskapet skal drifte både den nye italienske restauranten og det spektakulære Ridderbadet. Mens Hege Rødningen (27) blir sjef for badet.

LES OGSÅ: Frogner House med storsatsing i Stavanger

1. juli åpnes dørene, heter det i en pressmelding fra Beitostølen Resort.

Ikke spart på noe

– Dette blir en ny dimensjon i Beitostølens fra før av omfattende og fargerike opplevelsestilbud, sier Terje Fahre, den driftige idémakeren bak hele utbyggingen.

Direktør i Beitostølen Resort, Atle Hovi, skyter inn:

– Vi har de senere år lagt mye energi og ressurser i å bygge Beitostølen som en attraktiv helårsdestinasjon, med betydelig trafikkøkning, og det er ikke tvil om at dette nye tilbudet vil forsterke nettopp denne helårsposisjonen.

BLIR BADESJEF: Som regel er det Beitostølen-profilene Terje Fahre (t.v), Kai Sveum og Atle Hovi, som står i frontlinjen. Men, nå er fokus på Beitostølens egen 27 år gamle Hege Rødningen, som er hentet inn for å lede det nye spektakulære spaanlegget Ridderbadet.

Det er ikke spart på noe i Ridderbadet: Spesiallagede og fargerike fliser fra Italia, innredning og møbler av høy kvalitet. Her kan du legge deg ned på ei behagelig relaxseng, og kikke ut mot alpinanlegget, som nærmest ligger vegg i vegg. Eller du kan svømme i bassenget, og til og med svømme ut i friluft, der det også er et boblebad med plass til 10-12 personer.

LES OGSÅ: Hotelleiere med storutbygging i Stöten

600 nye sengeplasser

Spaanlegget og restauranten ligger i Riddergaarden, leilighetskomplekset som bygges i sentrum av Beitostølen, og er en del av totalprosjektet med en kostnadsramme over én milliard.

ØNSKER SNART VELKOMMEN: Det er ikke spart på noe i det nye Ridderbadet, som åpner 1. juli. Fargerike spesiallagede italienske fliser pryder veggene, konstaterer «bademester» Hege Rødningen, og daglig leder for det nye driftsselskapet Beitostølen Restaurantdrift AS, Kai Sveum.

– For meg som ny i besøksindustrien, er det selvsagt veldig inspirerende å få jobbe i et system som dette, med så profesjonelle folk, i en satsing som gjennomføres med topp kvalitet på alle plan. Artig er det at vi også kan tilby en stor og fin barneavdeling med plass til 40-50 personer, og eget barnebasseng. I den voksne avdelingen blir det 20 års grense, siden vi skal ha alkoholservering, sier Hege Rødningen.

LES OGSÅ: Etterlyser skandinavisk samarbeid

Utbygger er Beitostølen Invest (BI), som eies 50-50 av Terje Fahres selskap Factagruppen, og Atle og Bjørnar Hovis selskap Beitostølen Resort. Beitostølen Invest eier også Beitostølen Restaurantdrift. Beitostølen vil nå få hele 19 ulike serveringssteder når den italienske restauranten åpner, og vil da skimte med 15 restauranter og 4 barer.

Utbyggingen av leilighetskompleksene Riddertunet og Riddergaarden, tilfører Beitostølen 600 nye sengeplasser. Det siste bygget blir ferdig neste år.

– Vi snakker store tall og høy verdiskapning for hele næringa, sier Atle Hovi.

Powered by Labrador CMS