STORT GLIS: Atle Hovi i Beitostølen Resort har god grunn til å smile under fantastiske forhold på Valdresflye.
STORT GLIS: Atle Hovi i Beitostølen Resort har god grunn til å smile under fantastiske forhold på Valdresflye.

Tilbyr gratis overnatting hvis sola uteblir

Melder om fantastiske forhold på Valdresflye.

På Valdresflye, 1400 meter over havet, nyter direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort, strålende sol og drømmeforhold for skielskere.

LES OGSÅ: Strømregningen spiste opp overskuddet

Hovi har 2700 sengeplasser fordelt på Radisson Blu-hotellet, leiligheter og hytter.

– Dette er bare en fantastisk opplevelse. Du får ikke mer balsam for kropp og sjel enn dette, Her har det vært drømmeforhold de siste dagene med sol, blå himmel og flott skiføre. Det blir det også fredag, for ikke å snakke om lørdag. Søndag snør det, og med minus 7 grader betyr det nye lag med pudder, og at skiføre vil holde seg lengre. Løypekjørerne prepper skiløypene rundt Beitostølen fram til 1. mai, og så flytter de maskinene opp på Valdresflye, der de kjører opp ei sløyfe på 8 kilometer, en fin trasé for både klassisk og skøyting, sier han i en pressemelding.

Valdresflye er et veldig populært utfluktsmål utover våren, enten du bare vil loffe rundt i skiløypene og nyte sola og stillheten, eller om du går på randonee opp på de mange toppene på 2000 meter.

LES OGSÅ: 249 prosent økning i antall rom i Oslo

– Et mer storslått naturbasert opplevelsesprodukt skal du lete lenge etter!

Han fortsetter:

– Vi har solgaranti andre uka i mai, fra mandag 6. mai til søndag 12. mai: Om ikke sola viser seg denne uka på Valdresflye, får gjestene bo gratis i Bergo Leiligheter og i Hovi Hytter, sier han.

Powered by Labrador CMS