NYTT OG FRESH : Frogner House og eier Merkantilbygg har renovert et 14.000 m2 stort bygg i Stavanger sentrum. Resultater er 162 hotellrom med en minstestørrelse på 32 m2.

Frogner House med storsatsing i Stavanger

Har over 1000 sengeplasser i oljebyen.

Publisert Sist oppdatert

– Det går veldig bra om dagen, og vi hadde tidenes beste resultat i 2022. Vi liker å sammenligne oss med hotellmarkedet. Og vi gjør det like bra, sier adm.dir. i Frogner House Apartments AS, Kjersti Ringholm Ulstein (51), til Hotellmagasinet.

Landets største

Nordlendingen har mange års erfaring fra hotellbransjen, og kom inn i selskapet i fjor. Frogner House Apartments eies av eiendomsinvestor Pål Gundersen gjennom selskapet Merkantilbygg AS som besitter en rekke bygårder i hovedstaden og i Stavanger. I tillegg eier han Vestlia Resort på Geilo.

Frogner House:

Frogner House Apartments AS eies av eiendomsinvestor Pål Gundersen. I Oslo har leilighetshotell-konseptet over 400 leiligheter til utleie fordelt på flere destinasjoner.

Frogner House har også 1000 sengeplasser i Stavanger, hvorav hotellet, Frogner House Sirkus Renaa med 162 rom - og til sommeren åpner de et boutiquehotell som blant annet består av 44 rom og suiter.

Administrerende direktør er Kjersti Ringholm Ulstein. Hovedkontoret ligger i Oslo.

Adm..dir. i Frogner House Apartments AS, Kjersti Ringholm Ulstein

I Oslo har Frogner House Apartments over 400 leiligheter fordelt på ulike lokasjoner. Nylig totalrenoverte de et 14.000 m2 stort bygg i Stavanger, og som er forvandlet til et eventhotell ved navn Frogner House Sirkus Renaa i sentrum av byen med 162 hotellrom, som er byens største med en snittstørrelse på over 32 m2.

I samme bygg finner du også restauranten Sirkus Renaa, og landets største Fangene på fortet i kjelleren.

– Det har vært en god start, og vi har stor tro på mye turisme i sommer, sier hun.

Men de stopper ikke der: I sommer åpner de et boutiquhotell, The Villa by Frogner House, med 44 rom og suiter i oljebyens eldste bygård.

Krever stor salgsjobb

Da vil selskapet ha over 400 rom og leiligheter i byen.

POPULÆR: Restauranten Sirkus Renaa i første etasje har slått an: Her finner du konditori, bakeri, et autentisk pizzeria, gelato-, iskrem- og sjokoladefabrikk.

– Vi har veldig stor tro på Stavanger som destinasjon, og det er først og fremst forretningsmarkedet vi sikter oss inn mot. Stavanger er mer internasjonalt enn Oslo. I det siste har vi brukt mye penger på å renovere og pusse opp store deler av vår portefølje.

SATSER: Frogner House-konseptet faller i smak hos forretningsreisende. I Stavanger har selskapet nå over 1000 sengeplasser, og til sommeren åpner de et lite boutiqehotell.

Selskapet har en annen driftsmodell enn den tradisjonelle hotellbransjen. De eier gården og står selv for driften.

– Det er mange som bruker Frogner House fordi vi kan tilby større rom, suiter og leiligheter hvor gjestene blir boende i flere dager av gangen. Vi må jobbe for å selge inn vårt konsept i konkurranse med hotellmarkedet, men vi ser at det er et marked for vårt konsept, sier Ringholm Ulstein.

Powered by Labrador CMS