FORSVARS-SEIER: AM Direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau er fornøyd med avtalen.
FORSVARS-SEIER: AM Direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau er fornøyd med avtalen.

Egencia vant Forsvaret

Norges største reisebyrå vant anbudskonkurransen for Forsvarssektoren.

Dette er den største enkeltstående reisebyråavtalen Egencia i Norge har inngått i år, og omfatter håndtering av flyreiser, leiebil og hotellovernattinger.

– Egencias teknologiske løsninger kombinert med besparelsespotensialet de skaper for en offentlig aktør som Forsvarssektoren var avgjørende for utfallet, skriver de i en pressemelding.

Erfarent team

– Reisebyråtjenester skal dekke Forsvarssektoren sitt behov for reisebyråtjenester i forbindelse med tjenestereiser utenlands og tjenestereiser innenlands. Deres reisevirksomhet skal betjenes av et av Egencia’s mest erfarne team i Oslo. Forsvarssektoren er enormt viktig for oss, og vi er stolte av at kunne tilby våre tjenester, sier AM Direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau.

Egencia har lang erfaring med og kompetanse på det offentlige Norge.

– Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en unik kompetanse i å betjene offentlige kunder i Norge. En kunde som Forsvarssektoren, med komplekse behov og besparelsesfokuser utfordringer som trigger oss som selskap, sier Moltzau.

«Hjelp til selvhjelp»

Mange offentlige selskaper velger å ha en god kombinasjon av interne reisebestillere som håndterer reisevirksomheten for de ansatte og ansatte som selv velger å bruke Egencias online bestillingsverktøy.

– Vi har løsninger som ivaretar begge behov med fokus på gode standardiserte online løsninger med et meget brukervennlig grensesnitt. Skulle brukeren likevel ha behov for hjelp jobber Egencias reisekonsulenter i de samme systemene og kan enkelt overta bestillingen og sluttføre for den reisende, sier Carl Moltzau i Egencia.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen