Åpner i juni under nytt navn

Hotell Stockholm North har inngått avtale med First Hotels, og blir med dette kjedens sjette hotell i Stockholmsregionen.

Under det lett endrede navnet Hotell Stockholm North By First åpner det nyoppussede hotellet før sommeren.

Hotellet ligger i Upplands Väsby, midt mellom Arlanda og Stockholm, og tilbyr 152 rom i nordisk design i ulike størrelser, inkludert leiligheter med minikjøkken.

Hotellet har også konferanserom med kapasitet opp til 150 personer, i tillegg til treningslokale og gratis parkering.

– Vi er svært glade og stolte over å inngå et samarbeid med First Hotels, som er en moderne, stabil og vel etablert hotellkjede i Norden. Som en del av First-familien får vi nyte slagkraften til en stor hotellkjede, samtidig som vi også får fokusere på vår egen personlighet og lokale innslag, noe som har vært viktig for oss i valg av samarbeidspartner, sier administrerende direktør, Mattias Karlsson, i Hotell Stockholm North.

Nummer seks

Hotellet blir kjedens sjette i Stockholmsregionen. Fra før har First Hotels både First Hotel Brommaplan, First Hotel Solna, Queens’s Hotel First Partner, Brommavik Hotel First Partner, og The Studio Hotel First Partner. First Hotels får med det siste tilskuddet nå 31 hotell i Sverige, 20 hotell i Danmark og 5 hotell i Norge.

– Stockholmsregionen er en viktig destinasjon for oss og våre 480 000 medlemmer og gjester, så vi er veldig glade for at Hotell Stockholm North blir en del av First-familien. Vi kjenner godt til eierne som har lang erfaring fra hotellvirksomhet så vi ser frem til et både hyggelig, og konstruktivt samarbeid, sier Percy Henriksson, Commercial Director i First Hotels AB.

Powered by Labrador CMS