Bygdehotellet gir ut egen kokebok

Nå skal oppskriftene fra Hurdal ut i verden.   

Publisert Sist oppdatert

Hotellet i Hurdal ville finne en ny måte å markedsføre seg på. Det ble kokeboka «Håndplukket».

– Vi har fått så mye gode tilbakemeldinger allerede før boka var ferdig, så nå håper vi den lever opp til forventningene. Men det regner jeg jo med, salgs- og markesansvarlig Hege Bentzon ved Hurdalssjøen hotell og konferansesenter til Romerikes blad.

Ideen til «Håndplukket» kom for et års tid siden, da hotellet var på jakt etter en ny måte å markedsføre seg på. Resultatet er en bok med oppskrifter fra hotellkjøkkenet samt bred profilering av Hurdal.

Hvert kapittel innledes med en tekstsnutt og bilder fra Hurdal. Oppskriftene spenner fra ørretsuppe til grønnkålpesto, via skillingsboller og fikenkompott til pølsegryte og turmat. Økolandsbyen, der hotellet blant annet kjøper grønnsaker, er viet et eget kapittel. 

Snart reiser Bentzon og hotelldirektør Håkon Asmundvaag til Grüne Woche i Berlin.

– Helt i startfasen ble vi kontaktet av Akershus fylkeskommune som hadde hørt om prosjektet. De ba oss representere fylket under Grüne Woche i Berlin, forteller Bentzon.

Powered by Labrador CMS