NYOPPUSSET: Radisson-hotellet i York ligger i byens nest høyeste bygning, og har 200 rom. Hotellet er renovert.

Åpnet sitt første hotell i Nord-England

Radisson-hotell åpnet i York.

Det første Radisson-hotellet i Nord-England har åpnet dørene i York, en by gjennomsyret av romersk, viking- og middelalderhistorie.

– Vi er glade for å utvide vår britiske portefølje med åpningen av det første Radisson-hotellet i Nord-England. Hotellets sentrale beliggenhet er en ideell setting for å utforske Yorks rike og fascinerende historie, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Radisson Hotel Group i Vest- og Nord-Europa.

LES OGSÅ: Kokken Rudi gjør suksess i Radisson

Byen er regnet som en av Englands vakreste byer og viser en eklektisk blanding av arkitektur gjennom tidene. Hotellet er tidligere kjent som Park Inn by Radisson York City Centre, og har gjennomgått en imponerende transformasjon for å bli Radisson Hotel York, heter det i en pressmelding fra Radisson Hotel Group.

Radisson Hotel York, opprinnelig bygget i 1969, er en åtte-etasjers sentrumsbygning som ligger ved bredden av elven Ouse. Det er den nest høyeste bygningen i York, kun etterfulgt av York Minster, og tilbyr uovertruffen utsikt over byen. Hotellet har 200 innbydende gjesterom, og tilbyr en kombinasjon av forretnings- og fritidsfasiliteter for å sikre at gjestene føler seg hjemme.

Renoveringen har introdusert nye gulv og møbler og ny innredning, i nøytrale toner. Den elegante designen på hele hotellet gjenspeiler Radisson-varemerkets skandinaviske røtter.

LES OGSÅ: Knallsterke tall for hotellbransjen

Restauranten Paddle Room er en innbydende og koselig restaurant som tilbyr blant annet sopp-arancini, salt- og pepperblekksprut og den lokale klassikeren Yorkshire-pudding. Den serverer også pubklassikere som fish and chips, samt flere vegetariske og veganske alternativer.

LES OGSÅ: Bygger uteservering 110 meter over bakken

Radisson Hotel York tilbyr en rekke fleksible og allsidige møterom, for et bredt spekter av arrangementer, for eksempel store konferanser med opptil 400 personer og gallamiddager. Andre hotellfasiliteter inkluderer et treningsstudio for gjestene og parkeringsplasser for opptil 51 biler. Alle gjesterommene er utstyrt med Chromecast-teknologi slik at gjestene kan få tilgang til Netflix-kontoen sin og andre strømmetjenester.

Powered by Labrador CMS