FEST I HØST: Det skjer mye spennende hos X Meeting Point på Hellerudsletta i høst. Først ut er Norges største caravanmesse i september. Adm. direktør for X Meeting Point, Guro Øsmundset har god grunn til å smile.

Jubler over fulle hus på Hellerudsletta

– Vi trenger mer plass, sier arrangør.

Publisert Sist oppdatert

14.-17. september braker det løs på Hellerudsletta med Norges største caravanmesse, Caravan Xpo. Arrangøren forventer mange tusen besøkende, og det legges opp til fest med både liveband og andre aktiviteter.

Adm. direktør for konferansesenteret X Meeting Point, Guro Øsmundset, startet på Hellerudsletta for et år siden.

Skryter av salgsavdelingen

– Vi har jobbet med dette arrangementet siden i fjor høst, og det har vært flere visninger med arrangør for å finne de beste løsningene. Dette blir en opplevelsesarena for caravanbransjen. Arrangøren er veldig engasjert og det er utrolig morsomt, sier Øsmundset til Hotellmagasinet.

I desember i fjor skrev Hotellmagasinet om den tøffe tiden på Hellerudsletta med konkurs, pandemi og oppsigelser. 

I dag er det andre tider. 

X Meeting Point har hele 20.000 m2 konferansesaler, og vis av vis ligger hotellet Moxy Oslo S med 950 sengeplasser fordelt på 436 rom. Carvan Xpo fyller to messehaller med utstillere, i tillegg samtlige 30 møterom. På grunn av stor pågang blir også fellesområder brukt til stands.

– Dette er det største arrangementet i min tid på Hellerudsletta. Det er kjempegøy og spennende. Salgsavdelingen har gjort en fantastisk jobb med å få dette på plass, sier hun.

Flere store arrangementer

Daglig leder for Carvan Xpo, Jan Sinivaara, sier til Hotellmagasinet at de forventer 10.-15.000 besøkende. Nylig var 300 hotellrom booket. 

– Hellerudsletta har veldig god beliggenhet. I tillegg til store konferansearealer og hotell har de også store arealer utenfor til parkering og camping. Vi ønsker å arrangere messen på Hellerudsletta i årene som kommer, men trenger sårt mer plass - nærmere bestemt 5.000 m2. Hvordan vi skal løse dette får tiden vise, sier han.

Øsmundset forteller at de blant annet skreddersyr menyer og lager egen lekearena for barna. I tillegg skal utstillere og foredragsholdere ha sitt.

– Vi samarbeider tett med et eventbyrå. Dette blir et gigantisk arrangement og vi vil trenge mange folk i arbeid, sier hun.

Carvanmessen er ikke det eneste som skjer på X Meeting Point denne høsten: I november arrangeres Lego-messen for tredje gang og to store crossfit-arrangementer. I tillegg til lukkede fagmesser og eventer. 

– Vi gleder oss til en hektisk høst, sier Guro. 

Powered by Labrador CMS