NY BRANSJE: Etter flere som direktør på Moxy Oslo X på Hellerudsletta er det slutt for Stine Engene. Nå bytter hun ut hotell med restaurant.

Slutter som direktør – går til restaurantbransjen

Stine Engen (43) blir ny daglig leder på Wallmans Oslo.

Publisert Sist oppdatert

 Engen har vært hotelldirektør på Moxy Oslo X på Hellerudsletta siden 2017.

– Jeg har lært utrolig mye på Moxy, og jeg er stolt av det jeg har fått til. Å få lov til å åpne Norges første Marriott-hotell har kostet blod, svette og tårer – men det har vært en utrolig morsom reise. Jeg ønsker ikke være en person som sitter for lenge i samme posisjon, og det er nå på tide å slippe til nye krefter, sier Stine Engen til Hotellmagasinet.

Fabian Dorta overtar stillingen som direktør. Han er utdannet innen hotellfaget, har erfaring fra flere Moxy-hoteller i Europa – og startet som mellomdeler på Hellerudsletta i 2020.

 – Utrolig dyktig fyr, sier Engen om den nye direktøren.

NY DIREKTØR: Fabian Dorta er ny direktør på Moxy OsloX på Hellerudsletta utenfor Oslo.

4. september venter nye utfordringer i hovedstaden for Stine som daglig leder for Wallmans Oslo. 

For en stund tilbake ble hun kontaktet av et rekrutteringsbyrå. Etter drøye fire ukers prosess ble hun tilbudt jobben som daglig leder.

– Jeg liker å utfordre meg selv, og jeg gleder meg masse til å bli kjent med nye kolleger og bygge et enda større nettverk, sier hun.

43-åringen, som er bosatt med familie i Asker, er utdannet innen naturbruk fra videregående, og har drevet med mye forskjellig. 

I 2006 startet hun i hotellbransjen på Holmsbu Spa & Hotel i Asker, og ble hotellsjef i 2014 før ferden gikk videre til Moxy i 2017.

– Jeg har møtt mange fantastisk flotte mennesker og det har vært mange uforglemmelige opplevelser. Får jeg tid til å skrive bok en dag, skal den handle om tiden i hotellbransjen som er fylt med så mange positive og glade mennesker med godt humør. Det har jeg satt veldig stor pris på, sier Stine Engen.

Powered by Labrador CMS