ENGASJERT: Direktør hos Moxy Oslo X på Hellerudsletta utenfor hovedstaden, Stine Engen, omfavner den felles kampanjen mot seksuell trakassering på arbeidsplassen.

Maner til felles opprop mot seksuell trakassering

Hotelldirektør Stine Engen (42) omfavner kampanjen.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg brenner for yrkesstolthet og vi må verne om de ansatte i den fantastiske bransjen vi er en del av. Førstkommende mandag skal vi gjennomføre personalmøter hvor alle ansatte er til stede, og da vil vi forklare mer detaljert om denne kampanjen, og hvorfor vi støtter den. Alle ansatte har fått utdelt en button som de skal gå med. I tillegg skal vi henge opp informasjon rundt denne kampanjen på vårt hotell, sier Stine Engen til Hotellmagasinet.

Nylig fikk Engen, som er direktør hos Moxy Oslo X på Hellerudsletta, besøk av det regionale verneombudet på hotellet hvor det ble informert om kampanjen « #NotOnTheMenu» som handler om å sette søkelys på seksuell trakassering på arbeidsplassen.

Kampanjen er et samarbeid mellom Arbeidstilsynet, KS, NHO Reiseliv, Parat, Virke og Fellesforbundet.

Møtet fikk 42-åringen til å iverksette. Hun har selv vært utsatt for en del kommentarer opp igjennom årene, men understreker at grensen for hva en tåler er individuelt. Og den grensen må respekteres.

– Vi kan ikke godta kommentarer eller hendelser fra ansatte eller gjester. Og vi må slutte å si «sånn er bransjen, dette må du tåle». Jeg håper mine kjære bransjekolleger omfavner denne kampanjen på samme måte som vi gjør. Det er viktig at arbeidsplassen vår er et trygt og godt sted å jobbe, sier hun.

Powered by Labrador CMS