Har ståltro på Ferro

I dag åpner Scandic Vulkan sin splitter nye italienske restaurant Ferro. Vi fikk en sniktitt før åpningen.

Publisert Sist oppdatert

Å drive «hotellrestaurant» på Vulkan-området i Oslo er ingen enkel oppgave. Men nå tror både hotell- og restaurantledelsen at de har funnet et konsept som fungerer. Løsningen er å forlate den franske bistroen og satse på italienske smaker.

– Så å si alt er nytt. Vi ville ha et tydeligere konsept. Det er et kjempetøft marked i området, så vi må tørre å skille oss ut og være tydelige, sier hotelldirektør Monica Egeberg (bildet). (Saken fortsetter under bildet.)

Voldsom utvikling

Premissene for restaurantdrift er heller ikke de samme som da hotellet åpnet dørene for nøyaktig fem år siden i dag.

– Området har utviklet seg voldsomt de siste fem årene og i takt med at stadig nye steder har åpnet og utviklingen har gått fremover, har vårt konsept stått stille, innrømmer hun.

Endringen har kostet og hotelldirektøren sier at hun har fått det akkurat som hun vil. I hvert fall nesten.

– Jeg vil ikke si så mye om det økonomiske, men vi har brukt mye penger på å sørge for at vi har et konsept som skal fungere. Du kan skrive at vi har brukt såpass mye penger at det gjør litt vondt. Konseptet må sitte og det skal det gjøre, bedyrer hun. (Saken fortsetter under bildet.)

Blir ingen etterligning

Restaurantsjef Karin Ianetta oppsummerer det slik:

– Vi har hentet det beste fra andre italienske restauranter, men det blir ikke noen etterligning etter noen. Vi i ledelsen har reist mye i Italia og jeg er halvt italiensk selv. Ferro er minnene våre og de beste opplevelsene, nostalgien og alt det gode vi husker fra Italia, smidd sammen for å skape en god restaurantopplevelse.

Du kan lese en større reportasje fra Ferro i neste Hotell- & restaurantmagasinet.

Powered by Labrador CMS