NYE UTFORDRINGER: Hotelldirektør Jarle Moen har gjort en strålende jobb på Sommerro. Nå må eierne finne hans etterfølger.

Jarle Moen slutter på Sommerro

Hotelldirektøren ønsker nye utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Jarle Moen har vært en av gullkalvene til Nordic Choice Hotels, og har en imponerende karriere bak seg. I 2017 ble Moen kåret til «Årets Hoteliér» av bransjeorganisasjonen HSMAI, for sitt lederskap på The Thief og tidligere på Quality Hotel Expo på Fornebu og Quality Hotel 33 på Økern.

LES OGSÅ: Snart åpner Norges råeste villa

Etter fire år som direktør for knallsuksessen Sommerro er det altså slutt. Hotellmagasinet har ikke lykkes å få en kommentar fra Moen.

Men fra Nordic Choice Hotels fikk Hotellmagasinet følgende kommentar om saken:

«Jarle Moen har valgt å si opp jobben fordi han ønsket en annen jobb etter nesten fire år med prosjektarbeid og nyåpning av Sommerro. Vi ønsker ham lykke til med nye utfordringer etter mange år i Nordic Choice Hotels med mange ulike hotell under hans ledelse som Quality Airport Hotel Gardermoen, Quality Hotel 33, Quality Hotel Expo, The Thief og nå sist Sommerro i løpet av hans 17 år i selskapet.Vi ser med spenning frem mot rekruttering av ny direktør til Nordens mest spennende hotell, og er ganske trygge på at vi vil få svært gode kandidater til å etterfølge Jarle».

På hjemmesiden til Nordic Choice Hotels ligger stillingsannonsen «General Manager Sommerro» med søknadsfrist 31.3.2023.

Powered by Labrador CMS