GODT I GANG: Salgsdirektør for Sommerro og Villa Inkognito, Thomas Lidén, forteller om stor interesse for villaen bare uker før åpning.

Snart åpner Norges råeste villa. Pris per natt: Fra 120.000 kroner

Villa Inkognito skal ta hovedstaden med storm.

Publisert Sist oppdatert

I april åpner Villa Inkognito på Frogner i Oslo – vis a vis prisbelønte Sommerro. En fire meter lang bro fra hotellet i fjerde etasje skiller bygningskroppene fra hverandre, slik at gjestene kan gå tørrskodd fra hotellets mange fasiliteter og over til den enorme villaen.

– Vi har allerede mottatt mange bestillinger. Foreløpig er det gjester fra Midtøsten, USA og internasjonale artister som har meldt sin ankomst. Vi forventer et stort trykk fremover og har veldig stor tro på at konseptet vil slå an. Vi merker godt at Norge er blitt en eksotisk destinasjon, sier salgsdirektør for Sommerro og Villa Inkognito, Thomas Lidén (32), til Hotellmagasinet.

770 m2 over fem etasjer

Den flotte villaen på Oslos beste vestkant er fra 1870 og har tidligere blant annet huset den algeriske ambassade. Arbeidet med utvikling av Villa Inkognito startet i 2018.

MYE PLASS: Det utenlandske markedet har etterspurt et overnattingssted som Villa Inkognito. Her er det plass til 22 personer.

Herligheten på 770 m2 går over fem etasjer, og har plass til 22 personer. Den inneholder blant annet:

11 eksklusive rom og suiter, 13 bad og soverom, 3 stuer, en dagligstue, en spisestue, bar, åpent kjøkken, treningsromeget bibliotek, bar og kjøkken, treningsrom, vinkjeller, eget flygel, privat hage og balkong med utsikt mot Solli plass.

Pris: Fra 120.000 kroner per natt med frokost inkludert – og da har du også tilgang til egen kelner, kokk og sjåfør. Det er mulig å kjøpe flere tilleggstjenester.

Eneste i sitt slag

Villaen er godkjent av PST og Utlendingsdirektoratet, og er dermed sikkerhetsklarert for å huse prominente gjester som krever stort sikkerhetsombud.

– Vi har egne ansatte som kun jobber med Villa Inkognito, og kan tilby alt av sikkerhetstjenester for dem som måtte ønske dette. Men ofte er dette noe hver og enkelt står for selv, sier Lidén.

Villaens opprinnelige gamle stil er ivaretatt og blandet med moderne tid. Det er GrecoDeco som står for innredningen mens HENT er totalentreprenør.

– Dette finner en ikke maken til i Norge! sier Lidén.

– Vi har fått tilbakemelding fra det internasjonale markedet at det har manglet et sted i Oslo hvor band, artister og mannskap kan bo under samme tak. Med Villa Inkognito vil vi ha større sjanse for å lokke de største internasjonale stjernene til hovedstaden.

Powered by Labrador CMS