Sjur Aalvik har mange års erfaring fra hotellbransjen. Nå blir han direktør på Norges største Scandic-hotell.

Sjur Aalvik ny direktør på Scandic Helsfyr

Tar over Norges største Scandic-hotell. 

Publisert Sist oppdatert

Blir direktør for Norges største Scandic-hotell Sjur Aalvik tar over ledelsen av Scandic Helsfyr fra 1. mars. 

Aalvik er i øyeblikket innleid som daglig leder for Riddergaarden på Beitostølen, og bekledde før det rollen som direktør ved Norefjell Ski & Spa. 1. mars tar han over som hotelldirektør for Norges største Scandic-hotell, Scandic Helsfyr.

Sjur overtar stillingen etter Ellen Ravnå som blir direktør for 19 Scandic-hoteller

– Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Det er et utrolig spennende produkt, og med alt som skjer i området med næringsutvikling, kultur, sport og tilflytting, så ser jeg et kjempepotensial for å videreutvikle det gode arbeidet som er gjort, sier Aalvik.

Den nye hotelldirektøren kommer fra Aalvik i Hardanger, men er nå bosatt på Bærums Verk. Med noen få unntak har han jobbet i hotell- og overnattingsbransjen de siste 35 årene, og han har vært involvert i alle faser av driften.

– Det er gledelig at Sjur har takket ja til å ta over ledelsen ved Scandic Helsfyr. Jeg føler meg trygg på at han har erfaringen og bakgrunnen som skal til for å bygge videre på det flotte arbeidet som er gjort på Scandic Helsfyr, og skape gode gjesteopplevelser på et sted i rivende utvikling, sier distriktsdirektør for Oslo, Morten Malting.

Scandic Helsfyr har 450 rom, 1250 sengeplasser og 14 møterom. Hotellet ligger sentralt plassert i Gamle Oslo, fem minutter fra flybuss, t-bane og Oslo sentrum. Det ble opprinnelig bygget for å være vertskapshotell under OL i Oslo i 1952, og har siden den gang vært gjennom flere utvidelser og renoveringer.

Powered by Labrador CMS