Erfarne Ellen Ravnå er ny distriktsdirektør for Scandic Oslo. Ravnå har vært i hotellbransjen siden 1980-tallet.

Ellen blir direktør for 19 Scandic-hoteller

Går inn i toppledelsen i Scandic Norge. 

Publisert Sist oppdatert

Ellen Ravnå har vært i hotellbransjen siden midten av 1980-tallet, og kommer fra rollen som direktør på Scandic Helsfyr. Hun har ledet hotellet gjennom en oppussing og utvidelse som har gjort det til det største Scandic-hotellet i Norge. 

I sin tid i Scandic kan hun også se tilbake på nærmere ti år som direktør for Scandic Victoria, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden. 

– Jeg er veldig glad for å ha fått denne muligheten, og ser frem til å jobbe tett med alle de flotte hotellene vi har i Oslo-distriktet. Sammen skal vi skape gode gjesteopplevelser og sikre at vi leverer de resultatene som forventes, sier Ellen Ravnå.

Ravnå startet hotellkarrieren som controller for Rica Hotellene Oslo AS i 1985, og gikk i 1991 inn i rollen som økonomisjef for samme selskap. Det jobbet hun som frem til slutten av 2003, da hun beveget seg videre i en direktørrolle. 

Ravnå jobbet i selskapet frem til 2010, da hun tok over som direktør for Scandic Victoria. Etter nærmere ti år på Victoria og snart fire på Scandic Helsfyr, er hun altså klar for nye utfordringer som distriktsdirektør fra 1. februar 2024. Distrikt Oslo i Scandic består av 19 hoteller i og rundt hovedstaden.

– Ellen er en erfaren leder som har levert solide resultater i sin tid i Scandic Norge. Hun har vist et sterkt og tydelig lederskap gjennom både pandemien og den store renoveringen og utvidelsen av hotellet, og jeg er trygg på at hun har egenskapene som skal til for å styrke arbeidet i Oslo-distriktet, sier administrerende direktør Asle Prestegard.

Powered by Labrador CMS