Det var god stemning da avtalen om fire nye år var klart. Fra venstre Espen Wasenius (NKL), Hilde Klerck-Nilssen (Nortura), Atle Egil Larsen (Nortura)

Forlenget avtalen med Norske Kokkers Landsforening

Publisert Sist oppdatert

Nortura og Norske Kokkers Landsforening (NKL) går sammen om å skape økt oppmerksomhet rundt kokkefaget og rekruttering til restaurant- og matfag. Den nye avtalen innebærer også samarbeid med De Norske Kokkelandslagene.

NKL og Nortura har lange tradisjoner for samarbeid. Avtalen vil ha en varighet på fire år og trer i kraft fra januar 2023, skriver Nortura i en pressemelding.

- Norske Kokkers Landsforening er glade for at Nortura, en av de største matvareprodusentene i Norge, fornyer sin generalpartneravtale med NKL. Et mangeårig, godt samarbeid fortsetter med samme fokus, men med flere nye elementer med stor betydning for begge parter. NKL er spesielt glade for alle de gode ressursene avtalen gir oss adgang til, og ser frem til å videreutvikle samarbeidet og NKLs aktiviteter som er inkludert i avtalen, sier daglig leder i NKL, Espen Wasenius.

Markedssjef i Nortura PROFF, Hilde Klerck-Nilssen, er glad for å kunne videreføre samarbeidet med NKL.

- NKL og Nortura har så mange fellesnevnere, alt fra verdiene våre, til saker vi begge brenner for, som for eksempel rekruttering til faget. Videre er vi glade for å jobbe med en partner som har ambisjoner om å fremme det norske kjøkken og som opererer i hele Norges land, akkurat som vi gjør, sier hun.

Powered by Labrador CMS