Til VM med potetvaffel og røkelaks Den norske mesterkokken Filip August Bendi skal forsvare Norges ære i VM i tapas i Valladolid i Spania.
Dette serverer Pettersen i dag Pannestekt ålemalle fra Estland med norske høstgrønnsaker, og en trilogi av vaktler med to vegetariske tilbehør, står på den norske konkurransemenyen i Bocuse d’Or Europe i Tallinn i dag.
Arne Sørvig Norsk kokkekunst og matkultur er i vinden som aldri før. En særdeles viktig bidragsyter er lederen av Bocuse d´Or Norge, nå kjent som Årets Kokk. Her er fem kjappe med Arne Sørvig.
Sjekk den NHO-middagen! Når Norges samfunnstopper samles til NHOs Årsmiddag i morgen kveld får de servert «fremtidens mat», møysommelig utviklet av Stiftelsen Årets Kokk. Glem fet foie gras, svarte trøfler og langreist scampi, her er det kveitekjaker, nedfallsepler og hønseføtter som gjelder.
Se så jevnt det var! Gårsdagens kokkedyst under Årets Kokk 2019 ble en uyhre jevn affære. Kun 10 fattige poeng skilte Christian André Pettersen og Filip Bendi på smak da de to rettene var servert og fortært.
Pettersen er Årets Kokk 2019 Christian André Pettersen skal igjen representere Norge under Bocuse d´Or i 2020 og 2021. Det ble klart etter dagens konkurranse i Årets Kokk 2019.
Stjernelag dømmer Årets Kokk 2019 De fem kokkene som kjemper om tittelen Årets Kokk 2019 er dagens stjerner, men det virkelige stjernelaget sitter på dommerbordet. Sjekk det A-laget som skal dømme konkurransen.
Live-sendingen er i gang I dag er det Årets Kokk og Årets Unge Kokk i Mathallen i Oslo. Kan du ikke ta turen, kan du se sendingen her.
Menyen til Årets unge kokk er klar Nå er det klart hva de seks kandidatene i Årets unge kokk skal lage. Jordskokk er hovedråvare i den første tallerkenretten, mens den andre tallerkenen skal være en sjømatfest der laksen spiller hovedrollen sammen med skalldyr.
Her blir det sjakkmat Hvilken sjakkmester er også en mester på kjøkkenet? I morgen skal Magnus Carlsen og resten av verdenseliten prøve seg som konkurransekokker, med hjelp fra kandidatene til Årets kokk 2019. Målet er ikke sjakkmatt, men sjakkmat.
Disse kan bli Årets unge kokk Aleksander Løkkeberg Vartdal, Aaron Espedal, Celine Ekholt, Frida Netland Berge, Liliana Haaland og Runar Helgeland skal kjempe om tidenes første seier i konkurransen Årets unge kokk 2019.
Gir drømmen en ny sjanse Det var ikke vanskelig å se at Christian André Pettersen ikke var superfornøyd med tredjeplass og bronsestatue under årets Bocuse d Or-finale i Lyon. Nå gir han gass og satser på «revansje».
Bronse til Norge Norge med Christian André Pettersen, Håvard André Josdal Østebø og coach Gunnar Hvarnes har tatt bronse i Bocuse d´Or. Danmark tok gullet foran Sverige.
– Vips, så var det over Christian André Pettersen er godt fornøyd med sin egen gjennomføring, men sier det er surrealistisk å være ferdig.
– Det var et rotterace Coach Gunnar Hvarnes forteller at det har vært et enormt trykk rundt den norske boksen, men at de er fornøyde med gjennomføringen.
Tett på Bocuse-magien Se de aller ferskeste bildene fra den norske boksen i Bocuse d´Or tatt av teamfotograf Tom Haga. Nærmere kommer du ikke.
Slik er Norges vinneroppskrift For få minutter siden var Norges Bocuse d’Or-kandidat Christian André Pettersen i gang på konkurransekjøkkenet i Lyon. Se bildene fra rettene han skal lage her.
Her ser du Bocuse d´Or-finalen Det er bare timer igjen til det braker løs for Christian André Pettersen og Team Norway i Bocuse d´Or. Slik følger du den siste reisen mot det som forhåpentligvis blir et nytt norsk knallresultat.
NHO får hele verden «på besøk» Globale smaker og lokale råvarer. Bocuse d’Or Norge er kulinarisk rådgiver for NHOs årsmiddag, og har hentet inspirasjon fra hele verden og kombinert det med gode norske råvarer.
Bocuse-kokk blir pizza-chef Velrennomert konkurransekokk fyrer i gang ny pizzarestaurant i Trondheim.
Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d'Or 2019 Christian André Pettersen og Team CAP må bryne seg på en urklassisk fransk rett under Bocuse d Or-finalen i Lyon i januar.
Norge til pers på dag én I dag ble det kjent hvilke land som skal kokkellere på hvilken dag under den store Bocuse d´Or-finalen i Lyon i januar. Norge og Christian André Pettersen skal i aksjon på første dag av konkurransen.
NM-gull til Werkland Håvard Werkland fra Scandic Nidelven i Trondheim gikk til topps i NM i Kokkekunst 2018 på hjemmebane.
Kalvekam på menyen i Bocuse d’Or En fem ben lang kalvecarré fra fransk spekalv blir hovedråvaren til fatretten i Bocuse d’Or i Lyon i januar 2019. Norges kandidat, Christian André Pettersen og hans team, er klare til å ta fatt på utfordringen.
«Eggedrama» i Bocuse-finalen Christian André Pettersen og Norge vant med tidenes største margin til neste nasjon, men det holdt å gå skikkelig galt underveis i Bocuse d´Or-konkurransen.
Suverent gull til Norge! Norge og Christian André Pettersen knuste konkurrentene og tok gull i Bocuse d’Or Europe.
Say cheese! Selvsagt blir det italienske råvarer når kokkene i Bocuse d’Or Europe skal måle krefter i Torino i juni. En av hovedråvarene er osten Castelmagno DOP.
Ny partner for Bocuse d’Or Norge Bocuse d’Or Norge har inngått en samarbeidsavtale med Norges sjømatråd.