SATSER PÅ PIZZA: Adrian Løvold (t.v.) starter opp pizzarestaurant i Trondheim. Christopher W. Davidsen er på sin side i full gang med sin Speilsalen-jobb på Britannia Hotel. Her fra oppkjøringen til Årets Kokk i 2015.

Bocuse-kokk blir pizza-chef

Velrennomert konkurransekokk fyrer i gang ny pizzarestaurant i Trondheim.

Publisert

Adrian Løvold har bokstavelig talt noe i gjære. Sammen med velkjente trønderske restauratører Alexander Skjefte og Roar Hildonen, fyrer han i gang sitt nye restaurantkonsept. Og nå er det pizza for alle penga. Attpåtil på et kjøpesenter.

Restauranten har 90 sitteplasser, og med egen inngangsdør kan de holde åpent også utenfor senterets åpningstider. Alt dette ifølge nettsiden trd.by.

Løvold skal være daglig leder på Wood, mens Hildonen og Skjefte skal fokusere mest på henholdsvis To Rom og Kjøkken og E.C Dahls pub og kjøkken.

Bocuse-seier

FRISK MENY: Her har du alt det du forventer, men også noen skikkelige spenstige varianter.

Løvold er tidligere konkurransekokk og var blant annet commis da Geir Skeie vant en suveren seier i Bocuse d´Or i 2009. Han har også deltatt som coach for Tyrkia. Han har bakgrunn blant annet fra stjernerestauranten Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm og Bagatelle i Oslo.

Nå gleder han seg til å være nabolags-pizzakokk for trønderne.

– Jeg elsker det, det er artigst å lage mat for vanlige folk, forteller han til nettsiden.

Den daglige lederen har også vært medeier og konseptansvarlig ved sushikjeden Sabrura, men har solgt seg ut der.

Spesiallaget ovn

Pizzaovnen veier to tonn og er spesiallaget for restauranten. Selvsagt i Italia. Den varmes 90 prosent av ved, og får litt hjelp av gass. Temperaturen skal være mellom 380- og 400 grader, og pizzaen stekes på et og et halvt minutt.

Powered by Labrador CMS