Boutiquehotellet i sentrale Stockholm åpner høsten neste år, og har 103 rom og suiter, restaurant, cocktailbar, spa og mye mer.

Prisvinnere åpner boutiquehotell i Stockholm 

Villa Dahlia åpner høsten 2024. 

Publisert Sist oppdatert

Vasastans første eksklusive boutiquehotell tar form ved Tegnérlunden, sentralt i Stockholm. Det nye hotellet har fått navnet Villa Dahlia og er et nytt søsterhotell til Hotel Diplomat og Villa Dagmar.  

Arkitekt er Per Öberg. Dette er Malmström/Cappelen-familiens tredje hotell i Stockholm.

Villa Dahlia åpner høsten 2024. 

Ifølge en pressemelding fra selskapet vil Villa Dahlia inneholde 103 rom og suiter, en restaurant og cocktailbar, et dedikert spa, treningsstudio og konferanse/privat serveringsfasiliteter. 

Vunnet en rekke priser

Eiendommen eies av Jan-Åke Glommen, Fredrik Lindberg, Anna Cappelen, og Sune Malmström.

Familien Malmström har drevet hotelldrift i fire generasjoner, fra 1960-tallet. Hotel Diplomat er kåret til «Sveriges beste hotell» fem ganger i regi av den prestisjetunge Condé Nast Traveler Readers' Choice Award, i kategorien «beste hoteller i Nord-Europa». 

Samtidig har Villa Dagmar, som ligger på Nybrogatan ved siden av Östermalms Saluhall, blitt tildelt National Geographics Traveler Hotel Awards 2021 og anerkjent av Tatler Travel Guide 2022 som et av verdens 101 beste hoteller. 

Boutiquehotellet, som leder tankene til Milano på 20- og 30-tallet, vil være en stemningsfull internasjonal møteplass for både hotellgjester og lokale innbyggere.

 Åpner snart for bookinger

Interiøret kommer fra mindre leverandører for å sikre høy kvalitet med designvalg av mor og datter, Anna og Pauline Cappelen. Hotellets atmosfære og interiør fremkaller en koselig italiensk villafølelse.

– Vi er glade for å presentere Villa Dahlias første rom og å avduke hotellets navn, inspirert av Villa Dagmar, våre besteforeldres Karl og Dagmar Bergstens' hjem i Båstad, som jeg og søsknene mine ofte besøkte. De herlige duftene fra blomsterhagen holdt seg igjen på sensommeren, og gjorde georginer til et symbol på familie, kjærlighet og vakre øyeblikk å huske. Derfor ble det det naturlige valget av navn for vårt tredje hotell, sier partner i Hotel Diplomat, Villa Dagmar og Villa Dahlia, Anna Cappelen, i pressemeldingen. 

– Vi ser frem til våren når vi åpner for bookinger. Vår visjon er å bli et nytt sted og dedikert destinasjon for både hotellgjester og turister, så vel som innbyggere i nabolaget og lokalbefolkningen i Stockholm,  sier partner og hovedprosjektleder i Villa Dahlia, Sune M. Malmström.

Powered by Labrador CMS