NY STILLING: Sonja Andreassen fra Lofoten blir ny direktør ved Comfort Hotel Bodø fra 1. mai.

Fra hotellsjef til direktør på 14 måneder

– Dette skal nok gå fint, sier den blide nordlendingen.

Publisert Sist oppdatert

29 år gamle Sonja Andreassen blir øverste sjef på Comfort Hotel Bodø fra 1. mai, og overtar etter Kenneth Stensland som blir ny direktør på Wood Hotel.

– Jeg er spent, men aller mest gleder jeg meg. Jeg kjenner personalet og hotellet. Dette skal nok gå fint, sier Sonja Andreassen til Hotellmagasinet.

158 rom

Hun kommer fra Lofoten, og har en bachelor i statsvitenskap fra Tromsø. Og har blant annet jobbet fem år på Hurtigruten og drevet et rorbusenter i Tårnvika på Kjerringøy før hun startet i jobben som hotellsjef i Bodø i februar i fjor.

1. mai blir hun altså direktør.

Comfort Hotel Bodø, sto klar til bruk i 2021, og eies av Norlandia Hotel Group - men driftes av Nordic Choice Hotels. Det har 158 rom, og 3 møte- og konferanserom. I tillegg 48 selveierleiligheter som ble lagt ut for salg i forbindelse med utbyggingen.

NYTT: Hotellet sto klart i 2021, og eies av Norlandia Hotel Group, men driftes av Nordic Choice Hotels.

Fra 1.-8. etasje ligger hotellet, mens leilighetene befinner seg fra 9.-16. etasje. Prosjektet har fått navnet The Storm

– Vi åpnet hotellet midt under pandemien, og vi har etter hvert fått en god og stabil kundebase, blant annet mange trofaste forretningsreisende. Men vi har mye å gå på, og går lyser tider i møte. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.

Flere planer

Det blir likevel en overgang å gå fra hotellsjef til direktør. Hun får ansvaret for en stab på 35 personer.

RUVER: Hotellet ligger midt i byen, og inneholder blant annet 158 rom, 3 konferanse- og møterom - restaurant og bar i førsteetasje.

– Jeg har vært involvert i det meste til nå, men får nå det totale ansvaret med økonomi og budsjett i tillegg til personalansvar. Jeg har fått god opplæring, og har kjempefine folk rundt meg, sier hun.

I byggets første etasje er det restaurant og bar.

– Vi ønsker å være en møteplass, og jeg håper at lokalbefolkningen blir flinkere til å bruke oss. Her har vi en del å gå på – og dette er en av flere ting vi kommer til å jobbe med i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS