NY JOBB: Bodøværingen Kenneth Stensland har gått gradene i Nordic Choice Hotels , og blir nå ny direktør på Buchardt-hotellet i Bodø.

Kenneth Stensland blir direktør på Wood Hotel

Bodø-hotellet åpner i 2024.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er drømmejobben for en stolt bodøværing som meg. Wood Hotel vil bli en game changer for Bodø. Nå får vi muligheten til å vise fram denne spennende delen av landet vårt på en helt ny måte enn tidligere, der hvert besøk blir en unik opplevelse som forandrer seg med årstidene. Wood Hotel vil være et landemerke som alle bodøværinger kan være stolte av, sier Kenneth Stensland i en pressemelding fra Nordic Hotels & Resorts.

145 rom og 30 leiligheter

Stensland begynte sin hotellkarriere i Nordic Choice Hotels på Clarion Collection Hotel Grand Bodø og har gjennom årene vært med på å åpne Oslo-hotell som Clarion Hotel The Hub.

I 2020 vendte han snuten hjem til Bodø for å åpne Comfort Hotel Bodø i rollen som General Manager. Nå er det klart at det blir han som skal lede byens meget omtalte nye hotellprosjekt

Wood Hotel på Rønvikfjellet vil være 10 000 kvadratmeter stort og vil blant annet innehold 145 hotellrom og 30 leiligheter. Hotellet står klart våren 2024. Det er Buchardt-selskapet AB Invest som står bak prosjektet.

Bygges i tre

– Med Wood Hotel vil vi skape en utendørsopplevelse utover det vanlige i Norden. Jeg er utrolig glad for at Kenneth, med sin erfaring, kjennskap til lokalområdet og kjærlighet til naturen og dens opplevelser, har valgt å takke ja til stillingen som hotelldirektør, sier Henrik Berghult, Chief Operating Officer Nordic Hotels & Resorts.

FLOTT BELIGGENHET: Hotellet ligger feiende flott til på Rønvikfjellet med fantastisk utsikt. Hotellet får 145 rom og 30 leiligheter.

I tillegg til overnatting, vil hotellet også bestå av restaurant, bar og konferansefasiliteter med spektakulær utsikt. Målet er ikke bare å sette Bodø på kartet, men også å bygge ut Nord-Norge som en bærekraftig destinasjon – for både norske og internasjonale turister.

Hotellet vil hovedsakelig bli oppført i tre. Byggemetoden med limtrebjelker og massivt tre gjør at hotellet vil ha omtrent 45 prosent lavere CO2-avtrykk enn om det hadde blitt bygget i stål og betong.

Powered by Labrador CMS