Rezidor til Slovenia

Carlson Rezidor åpner hotell i Slovenia og er dermed på plass i hele 79 land.

Publisert Sist oppdatert

Carlson Rezidor kunngjør nå åpningen av sitt første hotell i Slovenia - Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana. Hotellet med 236 rom er en konvertering av et eksisterende hotell som vil bære Radisson Blu-navnet i slutten av 2015. Med åpningen av hotellet i Slovenias hovedstad er nå Rezidor Hotel Group til stede i 79 land verden over.

– Vi er glad for å åpne i et nytt land, og for ytterligere å utvide vårt sterke nettverk i hovedstedene i Sentral- og Øst-Europa. Radisson Blu Plaza Hotel vil være Ljubljanas første internasjonale hotell i det øvre sjiktet, og vil tilføre verdi til den lokale reiselivsnæringen, sier Wolfgang M. Neumann, President & CEO i Rezidor.

– Vil bidra til vekst

– Denne åpningen i et nytt marked reflekterer vårt innovative tankesett. Slovenia har et betydelig vekstpotensial innen reiseliv og turisme. Vi vil bidra til landets vekst og til å utvikle økonomien lokalt og ønsker å få begge våre kjernemerker, Radisson Blu og Park Inn by Radisson, ulike steder i landet, tilføyer Elie Younes, Executive Vice President og Chief Development Officer i Rezidor.

Radisson Blu Plaza Hotel ligger 3 km fra Ljubljana sentrum og er en del av BTC City, Slovenias viktigste område for handel, shopping, underholdning og kultur. I tillegg til de 236 gjesterommene med gratis høyhastighets internett, vil hotellet tilby en rekke tjenester og fasiliteter som heldagsrestaurant og lobbybar, bar i toppetasjen, tre møterom, et styrerom, treningsstudio og parkeringsområder.

 

Powered by Labrador CMS