BLIR NY: I 2020 skal Quality-hotellet på sørsiden av Trondheim stå helt klart igjen. Hotellet skal holdes åpent i byggeperioden.

Ny-gammelt storhotell i Trondheim

En av hotell-Norges virkelige klassikere får etterlengtet oppsving. I august 2020 vil et flunkende nytt konferansehotell stå klart på Tiller i Trondheim.

Publisert

Quality Hotel Panorama stod alene på en myr i Trondheim da det ble bygget på 80-tallet. I dag er det omringet av boliger, kjøpesentre og industri. Og nå skal omsider hotellet henge seg på utviklingen i bydelen og bli ett av de største hotellene i kommunen.

ALENE: Da det ble bygget på 80-tallet stod det ganske alene. Nå er det handel og industri over alt i nabolaget.

Per i dag har hotellet 127 rom fordelt på 15 etasjer, men med det nye tilbygget vil hotellet øke kapasiteten på overnatting med 200 rom. I tillegg vil hotellet få et stort konferansesenter med en storsal på hele 750 kvm.

En god nabo

–  Vi ønsker å være et naturlig valg for våre naboer og markedet sør for Trondheim, med nytt restaurantkonsept og en storsal som kan brukes til kulturelle formål.

Det sier hotelldirektør Bjørnar A. Kristiansen, som også tror det nye hotellet vil bidra positivt til økt omsetning for butikkene på Tiller. Restaurantkonseptet direktøren viser til er Brasserie X, Quality Hotel sitt egne restaurantkonsept som henter inspirasjon fra det franske kjøkkenet.

Moderne og energieffektivt

Hvis alt går etter planen vil det nye, og energieffektive, hotellet stå klart i august 2020.

– Nye Quality Hotel Panorama blir et moderne konferansehotell med store luftige møterom, med det siste innen teknikk. Hotellet vil også få energiklasse A når det er ferdig, sier Kristiansen.

Men selv om hotellet skal gjennom en stor forandring skal ikke dørene stenges i hele byggeperioden for det.

 

– Vi skal i første omgang pusse opp alle nåværende rom. De skal etter planen være ferdige til 8. februar 2019, og da åpner vi som et rom-, og frokosthotell fram til nyåpningen av hele hotellet i 2020, avslutter Kristiansen.

Powered by Labrador CMS