ENORMT ANLEGG: The Well ligger idyllisk til på Sofiemyr, en kort kjøretur fra Oslo. Spa- og hotellanlegget er på totalt 10.500 m2.

Enorm interesse for direktørjobben på The Well

Både norske og utenlandske søkere.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er godt i gang med rekrutteringsprosessen, og det har allerede vært svært god pågang av søkere. Rollen som direktør på The Well er en fantastisk spennende og utfordrende jobb, så jeg ser frem til å treffe kandidatene de kommende ukene. Vi jobber mot å ha en ny direktør på plass i løpet av mai, skriver styreleder for The Well Spa & Hotell, Kjetil Wisløff, i en e-post til Hotellmagasinet.

Nylig ble det kjent at André Julseth sa opp jobben som administrerende direktør på Stein Erik Hagens spahotell The Well på Sofiemyr utenfor Oslo for å takke ja til jobben som direktør på Sommerro i Oslo. Julseth overtar etter Jarle Moen som blir daglig leder og partner for Cityplan i Fredrikstad.

Mange og gode søkere

Stillingsannonsen har ligget ute i en uke, og det renner inn med henvendelser og telefoner til rekrutteringsbyrået Xpandér AS og partner Anja Selte.

Søknadsfristen er satt til «snarlig».

HETT: Luksushotellet har hele 15 badstuer, 11 basseng og kulper.

Den nye direktøren vil få ansvaret for 275 ansatte i varierende stillingsprosent. Anette Ose har rollen som konstituert direktør til en ny er på plass.

– Jeg har mottatt 34 søknader, og det er både norske og utenlandske søkere – og norske med internasjonal erfaring. Erfaringsmessig er det mot slutten av søknadsfristen det er størst pågang, sier Anja Selte til Hotellmagasinet.

I Søknadsteksten står det blant annet:

«Du drives av å skape unike gjesteopplevelser, sees ofte på gulvet, har glimt i øyet og vet at "devil is in the details". Samtidig har du det overordnede blikket, tar ansvar for handlinger, prosjekter og medarbeidere. Økonomisk og solid forretningsforståelse kombinert med ledererfaring fra hotell og drift har du med deg, både gjennom relevant akademisk utdanning og flere års operativ erfaring. Som person og leder er du trygg, initiativrik og ambisiøs og kan vise til dokumenterbare resultater. Av erfaring vet du at din måte å lede på, bygger entusiastiske og sterke team, som sammen presterer på høyt nivå, heier på hverandre og har det gøy på jobb».

Ikke kjedetilknyttet

Selte sier at de også har aktuelle navn på blokken. Hun var med på rekrutteringen av André i sin tid.

– Han var ung og lovende - et talent. André og lederteamet har satt The Well på kartet og skapt gode resultater, sier hun.

FORFRISKENDE: Spa- og velværedestinasjonen har 275 ansatte i ulike stillingsprosenter, og er Nordens ledende.

Spa- og velværedestinasjonen The Well har 15 badstuer, 11 bassenger og kulper – 104 hotellrom, restaurant og møte- og konferansefasiliteter fordelt på 10 500 m2. Og de er ikke kjedetilknyttet.

Og lønna?

– Det vil være helt avhengig av kandidatens kompetanse og erfaring. Men lønnen er konkurransedyktig, og min erfaring er at man som regel er villig til å betale godt for flinke folk, skriver styreleder Wisløff i e-posten.

Powered by Labrador CMS