FRA KOLBOTN TIL OSLO: André Julseth fra Molde blir ny hotelldirektør på Sommerro i Oslo. Han har de siste tre årene vært adm. dir. på spahotellet The Well.

André Julseth ny hotelldirektør på Sommerro: – Nordens mest spennende hotellprosjekt

Starter i sin nye jobb 1. juli. Nå venter pappaperm.

Publisert Sist oppdatert

André Julseth er ansatt som ny hotelldirektør for Sommerro, med start 1. juli. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør for Norden største spa, The Well, på Sofiemyr utenfor Oslo hvor Stein Erik Hagen er eier.

Studier i Australia

– Vi har vært veldig fornøyd med André. Han har ledet og utviklet The Well på en meget tilfredsstillende måte. Nå er prosessen i gang med å finne André sin etterfølger. Vi ønsker André lykke til med nye utfordringer, skriver styreleder i The Well, Kjetil Wisløff, i en SMS til Hotellmagasinet.

Julseth overtar direktør-jobben etter Jarle Moen som blir daglig leder og partner for Cityplan i Fredrikstad.

– Julseth og Sommerro er utvilsomt en fantastisk match, og vi er både stolte og glade over at han nå vender tilbake til Nordic Choice-familien. Som direktør for Sommerro får vi en solid leder med pågangsmot, skarpt blikk og erfaring fra anerkjente merkevarer som The Thief. Vi gleder oss til å ta imot André, og fortsette reisen til et av Nordens mest unike hotell og møteplasser, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, i en pressemelding fra hotellkjeden.

Julseth, som opprinnelig kommer fra Molde, har jobbet i hotellbransjen siden 2013. Han har studert hotelledelse i Sydney, og internasjonal markedsføring på BI. Etter endt skolegang jobbet han en periode i Australia før han endte opp på Oslo Plaza og deretter Radisson Blu på Alna - etterfulgt av Stordalens luksushotell The Thief.

Pappaperm neste

Her jobbet han i fire og et halvt år hvorav halvannet år som direktør, og ble den gang håndplukket til direktør-jobben. Julseth har vunnet en rekke priser innen Nordic Choice Hotels.

– Jeg har fått gleden av å være med på hotellåpning og en fantastisk reise på The Well. Nå ser jeg frem til å komme tilbake til byen og bli en del av det dyktige teamet på Sommerro, med flinke kollegaer, og mange jeg kjenner fra før. Sommerro er Nordens mest spennende hotellprosjekt, og jeg ser frem til å videreføre det gode arbeidet som allerede er lagt til grunn. Sammen skal vi skape fantastiske gjesteopplevelser og nye milepæler for hele huset. Men først skal jeg ha pappaperm, og forhåpentligvis lade batteriene til å sette i gang for fullt i juli, sier Julseth.

Sommerro huser i dag seks restauranter, to barer, 231 hotellrom og suiter, møte- og selskapslokaler, kulturscenen Lysverket scene og 1400 km2 med moderne behandlingsrom, medlemsgym og det fredede Vestkantbadet. Sommerro er en del av Nordic Hotels & Resorts.

I april åpner også Norges råeste villa - Villa Inkognito.

Powered by Labrador CMS