The Well går fra dag-spa til resort:

FRA DAG-SPA TIL RESORT:

– Vil ta verden med storm

Når det nye hotellet åpner 1. juni blir The Well en banebrytende spadestinasjon, uten sidestykke i Norden.

Publisert
NYTT HOTELL:

Det 104 rom store hotellet er akkurat hva det enorme spa-anlegget rett utenfor Oslo-grensen trenger, skal vi tro direktør André Julseth.

– Nå kan vi virkelig ta spa-verden med storm. Vårt overordnede mål er å tilby en unik kombinasjon av velvære, nytelse og selvpleie, som skal omfavne våre gjester fra ankomst til avreise, sier han selvsikkert.

Helse gjennom vann

Og det er nettopp tiden mellom ankomst og avreise som nå kan utvides. Til nå har The Well utelukkende kunne tilby spa-opplevelser i verdensklasse til daggjester, men fra 1. juni er det opp til gjestene selv hvor lang tid de vil tilbringe i drømmeverdenen.

– Vi skal gi gjestene tid til det som er viktig. Hjertet i vår resort er spa, en forkortelse for «salus per aqua» – helse gjennom vann. Og det er nettopp dét hele visjonen til The Well er. Ikke bare er det en ekstraordinær spa- og livsstils-resort, uten sidestykke i Norden. Med hjelp av natur, vann og varme skal vi skape opplevelser som forandrer livet til gjestene, sier Julseth.

GLEDER SEG:

«Digital detox»

The Well-styreleder og COO; Hotels, Leisure & Spas i eierselskapet Canica, Kristian Gundersen, liker å beskrive et besøk på The Well som en «digital detox».

– En «digital detox» er akkurat hva mange av oss trenger. Vi jobber for mye, sover for lite, spiser for dårlig og stresser for mye. The Well skal være en kjærkommen avkobling fra hverdagen. Rett og slett en hjelpende hånd for å finne tilbake til den beste versjonen av deg selv, sier Gundersen.

Han fortsetter:

– The Well Resort blir et viktig bidrag for deg som ønsker helsemessige og avslappende opplevelser. Vi vil at du skal ta deg tid til å koble av. Men ikke bare for å nyte. Dette handler ikke «kun» om å nyte varmen og vannet. Det handler om å sette av tid til seg selv og å være i øyeblikkene. Å føle velvære. Å senke pulsen. Helse gjennom vann, gløder Gundersen.

– En deilig virkelighetsflukt

Muligheten for å skape en helhet er hele grunntanken med hotellet.

– Med det nye hotellet får gjestene enda bedre rammer for å nå det nivået av velvære og ro vi ønsker å tilby. Hotellet forlenger denne deilige virkelighetsflukten fra noen timer, til et døgn, en helg eller flere dager. Det blir en mer helhetlig opplevelse, sier Julseth, som ble håndplukket til direktør-oppgaven fra The Thief.

Spa skal fortsatt spille hovedrollen på The Well og vil naturlig nok være den aktiviteten de fleste av gjestene kommer for å oppleve. Med det nye overnattingstilbudet vil både opplevelsene og aktivitetsnivået løftes til et nytt nivå, ifølge direktøren.

– The Well er et gjennomtenkt og gjennomtegnet hotell med eksepsjonell høy standard og bevisste valg og løsninger. Det skal være en opplevelse å være på The Well og vi kommer til å overraske og imponere gjestene våre på andre områder enn spa også, sier André Julseth.

Bar og bibliotek

«Ro og nytelse» er to ord som går igjen hos The Well-teamet. Hva er vel da mer naturlig enn at hotellets bar ligger i direkte tilknytning til det avslappende biblioteket?

– Vi tror bibliotekbaren i andreetasje blir et viktig sted i bygget. Her kan dagbrukerne forlenge sin opplevelse med en liten matbit, eller et glass med noe godt. For de boende gjestene blir det et naturlig sted å begynne eller avslutte kvelden, tror Julseth.

Selve barløsningen er for øvrig en aldri så liten nyskapning i norsk sammenheng.

MYE KUNST:

– Vi ville bort fra det gammeldagse konseptet bardisk, som vi opplever som en sperre mellom gjest og bartender. En bar-øy åpner bokstavelig talt opp for en bedre «connection». På interiørsiden har vi brukt mye treverk, og kombinert med naturlige farger og store vinduer tror vi dette rommet blir et høydepunkt under oppholdet, sier Julseth.

Ellers forteller Julseth at hotellet skal smykkes ut med mye anerkjent kunst fra Stein Erik Hagens Canica kunstsamling.

Spektakulær restaurant

Et annet sted som også bokstavelig talt blir et høydepunkt, er den nye restauranten Mori. Den er nemlig plassert på toppen av hotellet og får en fantastisk utsikt. Navnet betyr skog på japansk og med sin spektakulære beliggenhet, blir Mori en destinasjon i destinasjonen. Her får gjestene nyte smakfulle måltidsopplevelser, mens de er tilskuere til at dagens siste solstråler farger de omkringliggende tretoppene.

PÅ TOPPEN:

– Mori blir vår destinasjonsrestaurant i 8. etasje som skal skape kulinariske opplevelser. Dette vil være en restaurant som ikke kun er åpen for resortens gjester. Her får du nøye utvalgte smaker fra det asiatiske kjøkken, kreativt og delikat presentert av kompetente ansatte med høy kunnskap om mat og drikke, og med bakgrunn fra kjente asian fusion-restauranter, forteller Julseth fornøyd.

I tillegg til kulinariske høydepunkter på innsiden, blir det også muligheter for å kose seg på utsiden. Ute på terrassen, delvis under tak, kan du nyte varme sommerdager eller lune kvelder rundt en «fire-pit». I denne avslappede loungen vil det serveres drinker og små snacks-menyer med panoramautsikt-garanti.

Et større solsengområde

NYTT UTEOMRÅDE:

Restauranten tilknyttet The Well Spa får seg også et solid løft med nytt interiør og spennende ny meny inspirert fra det franske- og italienske kjøkken. Det er bare én av flere oppdateringer.

– I høst lanserte vi Naturli’ Wellness Lounge ved hovedbassenget med et helhetlig plantebasert konsept. Her får man blant annet kjøpt våre egne juicer, snacks og småretter. Vi gleder oss også veldig til å begynne sommersesongen med vårt populære «Summer Club»-konsept. Nå er hage- og solsengområdet utvidet etter stor etterspørsel. Og allerede i høst kommer det nye attraksjoner, smiler Julseth hemmelighetsfullt.

Powered by Labrador CMS