SPENNENDE TIDER: Nordic Choice Hotels og adm. dir. Torgeir Silseth har store planer om å utvide hotellkjeden, i tillegg skal ny hotelldirektør på Sommero snart på plass.

Silseth om direktørjobben på Sommerro: – Vi har en rekke internasjonale søkere

Stor interesse for hotelldirektør-jobben på Frogner!

Publisert

Nylig kunne Hotellmagasinet melde at Jarle Moen slutter som hotelldirektør på Sommerro i Oslo for å bli daglig leder og partner for Cityplan i Fredrikstad.

Jobben som «General Manager Sommerro» ligger ute på hjemmesiden til hotellkjeden Nordic Choice Hotels, og søknadsfristen er satt til rett før påske, 31.3.

Det er naturligvis stor interesse i hotellbransjen om hvem som overtar etter Jarle Moen. I en e-post til Hotellmagasinet, skriver adm. dir. I Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth følgende:

«Det har vært en overveldende stor interesse for det som nok er Nordens mest spennende hotellederstilling. Vi ser av søkerne at Sommerro på rekordtid har fått en utrolig sterk posisjon også internasjonalt, og det er interessant for oss å se at vi har en rekke internasjonale søkere. Vi fortsetter nå prosessen og gleder oss til å kunne gi en av veldig mange kvalifiserte søkere et tilbud etter hvert».

Powered by Labrador CMS